StoryEditor

Vinea priniesla limitovanú edíciu nápoja. V spote sa objaví vášnivý hrnčiar

04.10.2018, 07:00
Autor:
pzpz
Kampaň pripravil TRIAD.

Novinka nadväzuje na minuloročnú limitovanú edíciu Modrý Portugal. Tento rok vznikla exkluzívna edícia vďaka odrode Tramín červený z južného Slovenska, a rovnako ako minulý rok sa predstavenie novej chuti spája s tradičným remeslom, tentokrát s hrnčiarstvom a keramikou.

„Pre Vineu prebieha najkrajšie obdobie roka, kedy vinohrady odovzdávajú šťavnaté plody v podobe hrozna, vďaka ktorým je Vinea stále najobľúbenejšou lokálnou limonádou. V tomto svete hrozna je ukrytá naša vášeň a posadnutosť bohatou rozmanitosťou chutí, ktoré v sebe skrývajú jednotlivé odrody. Tento svet sa snažíme priblížiť aj spotrebiteľom, a preto každoročne uvádzame limitovanú edíciu, vyrábanú výhradne z jednej odrody pozbieranej na južnom Slovensku“ hovorí Ľubica Mieresová, Brand manager značky Vinea.

Odroda Tramín červený, z ktorej bola novinka vyrobená, sa vyznačuje bohatou, plnou chuťou hrozna s ovocnými tónmi zrelých marhúľ, medu a korenín. Bobule tejto zaujímavej odrody majú červenú farbu, ale jej šťava je svetlá a vytvára sa z nej biele víno.  Práve táto zmena farby inšpirovala tvorcov k spojeniu s keramikou, kde z červenkastej hliny po vypálení často vznikajú výrobky svetlejšej farby.

Nakrúcanie online spotu prebiehalo v priestoroch Múzea slovenskej keramickej plastiky v Modre. V tomto inšpiratívnom prostredí sa odohráva príbeh, ktorý nás zavedie do predstáv a spomienok hrnčiara.  V dynamických prestrihoch vidíme ako sa jeho zážitky plné vášne prenášajú do jeho tvorivej práce a zanechávajú v nej trvalú stopu.

Kampaň má okrem online spotu aj BTL presah v predajniach. Spojenie odrody s tradičným remeslom taktiež žije na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane:

Chief Creative & Strategy Director: Martin Woska
Creative Director: Peter Baslík
Art Director: Tomáš Bánik, Tomáš Pospíchal
Copywriter: Roman Hríbik
Strategist: Ján Papač
Account Manager: Stanislava Fabšíková
Social Media Manager: Katarína Šebová, Petra Mlynárová

01 - Modified: 2024-04-05 09:52:46 - Feat.: - Title: Agentúra roka 2023: Pozrite si kompletné tabuľky a to, čo stálo za úspechom THIS IS LOCCO 02 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 03 - Modified: 2024-01-02 09:12:18 - Feat.: - Title: Maru Mitlíková: Padnúť dole je ľahké, teraz sa musíme vrátiť na vysoké priečky 04 - Modified: 2023-11-29 08:35:36 - Feat.: - Title: Nejde o život. Reklama je jeden veľký kolotoč, ktorý si užívam 05 - Modified: 2023-11-13 09:19:30 - Feat.: - Title: Vianočná kampaň O2 pripomína, že najkrajší dar je obdarovávať druhých
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 06:44