StoryEditor

Johnnie Walker pripravil limitovanú edíciu Game of Thrones whisky

05.10.2018, 07:00
Autor:
pzpz
Fľaša je vytlačená teplotne citlivým termochromickým atramentom takže sa po uložení do mrazničky mení jej dizajn.

Whisky "White Walker by Johnnie Walker" má príchuť zloženú z karamelizovaného cukru, vanilky, čerstvých červených bobúľ a s nádychom ovocného sadu. Fľaša je vytlačená teplotne citlivým termochromickým atramentom, preto sa pri vkladaní do mrazničky zobrazí špeciálny dizajn.

Fanúšikovia, ktorý čakajú na príchod nových epizód seriálu Game of Thrones do leta 2019 sa potešia limitovanému dizajnu fľašiek známej whisky Johnie Walker. White Walker je inšpirovaný chladnými nemŕtvymi bielymi chodcami z Westerosu.

www.thisisinsider.com

​Biela Walkerová ponuka bola vytvorená špecialistom na whisky Georgeom Harperom a obsahuje jednoduché slady z Cardhu a Clynelish v Škótsku.

K dispozícii je celkovo kolekcia škótskych whisky s jednotnou škálou "Game of Thrones", ktorá obsahuje osem limitovaných edícií whisky inšpirovaných symbolickými postavami a kreatívnym svetom Westeros. Môžete si vybrať whisky nazvanú podľa legendárnych rodín série, napríklad House Stark a House Targaryen, alebo jednu fľašu pomenovanú Night Watch, podľa tých, ktorí chránia ľadovú stenu, ktorá označuje severnú hranicu Siedmich kráľovstiev.

Limitovaná edícia by mala byť k dispozícii v novembri. Na Slovensko však podľa doterajších informácií distribuovaná nebude.

01 - Modified: 2018-02-27 10:59:24 - Feat.: 0 - Title: Johnnie Walker bude mať ženskú podobu. Prichádza limitovaná edícia Jane Walker
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 12:20