archív
StoryEditor

Alien studio má nového šéfa. Poznáte ho z iných agentúr

10.01.2022, 11:27
Autor:
(pš)(pš)
Ľubo Matejovič v minulosti šéfoval Zaraguze či Creo Young/Rubicam.

Od nového roka má novinku vo vedení aj Alien studio, ktoré sa venuje 3D animácii. Novým šéfom sa stal Ľubo Matejovič. Haike Ivaničová bude v štúdiu pracovať na novej pozícii New Business Director.

"Keďže Haike ťahajú hory stále viac a pozícia výkonného riaditeľa si vyžaduje obetovať veľa času, vystrieda ju na tomto poste človek, ktorý bol ešte pár rokov dozadu na strane nášho klienta. Vtedy ako riaditeľ agentúry, pre ktorú sme pripravovali úspešné spoty šušlajúceho psa," uverejnilo štúdio informáciu na svojom facebookovom účte.

Od začiatku januára je novým šéfom Alien studia Ľubo Matejovič, ktorý má dlhoročné skúsenosti z agentúrneho prostredia – viedol agentúry Zaraguza či Creo Young/Rubicam.
Haike Ivaničová, ktorá viedla Alien rok, pokračuje na novej pozícii New Business Director. V Aliene pracuje od mája 2019, predtým pôsobila v PR agentúre a štyri roky vo Wiktor Leo Burnett.
Alien studio sa viac ako 15 rokov venuje komerčnej 3D animácii a špeciálnym efektom pre reklamný a filmový priemysel. Úzka špecializácia a tím 3D grafikov a animátorov napomohol Alienu vybudovať si významnú pozíciu lídra 3D animácie na Slovensku. Do jeho portfólia patria značky ako O2 Slovakia a O2 Česká republika, Dedoles, ČSOB, Kofola (Fofola), Heineken, CocaCola, Kia, Škoda, Suzuki, Tatrabanka, významné reklamné agentúry, filmové produkcie a mnohé ďalšie. V roku 2017 získalo Alien studio cenu Zlatý klinec Art Prix za vizuálny prínos do slovenskej reklamy.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 11:27