Core4
StoryEditor

Personálne zmeny v agentúre Core4

03.12.2018, 14:07
Autor:
tsts

Ivana Pacoňová opúšťa svoju prvú  agentúru Core4, kde sa vypracovala od junior copywritera až na kreatívnu riaditeľku. Ivana, už s množstvom skúseností a ocenení, posilní od januára 2019 tím agentúry Wiktor Leo Burnett ako Associate Creative Director.

V Core4 som mala možnosť pracovať na veľkých klientoch z telekomunikačného či bankového segmentu, cez importérov alkoholu až po malé lokálne firmy. Po päť a pol roku však cítim, že nastal čas prijať ďalšiu výzvu. Teším sa, že v agentúre Wiktor Leo Burnett budem mať možnosť zúžitkovať moje digitálne skúsenosti a zároveň ich obohatiť vďaka práci na inom type projektov, než som robila doteraz. Úprimne ďakujem Core4 za všetko, čo som sa naučila a tiež za to, že verili mojim schopnostiam a umožnili mi kariérne rásť“, zhodnotila svoj odchod Ivana Pacoňová.

Andrej Csino, po osemnástich mesiacoch oddychu, prijal ponuku opäť z Core4 a od 1. decembra sa aktívne znova zaradil na pozíciu Creative & Strategy Directora. Ako sa sám vyjadril: „Rok a pol som oddychoval od aktívnej reklamy, získal som novú perspektívu a nové skúsenosti, ktoré človek môže získať len z odstupu. A ten som po sedemnástich rokoch už naozaj potreboval. Teším sa znova na prácu v tíme a ďalšie budovanie najdlhšie fungujúcej digitálnej značky na Slovensku. Súčasne ďakujem Ive za skvelú prácu, ktorú v Core4 odviedla. A tiež aj za to, že sme mohli spoločne tvoriť také krásne veci ako napríklad Viva Ulica pre SLSP, Nenormálny brand Europy2 alebo komunikačnú dušu značky Pierre Baguette. Spoluprácu sme zakončili spoločnou  Effie pre sporku, čo je super rozlúčka."

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 18:15