archív
StoryEditor

Sagan vyjazdil pre tím Telekom / MUW Saatchi&Saatchi ďalšie zlato

04.12.2018, 09:20
Autor:
tsts
Úspechom je zlato v súťaži o najefektívnejšu reklamu Effie 2018.

Vlani striebro s Magenta Smarthome, tento rok zlato s Peťom Saganom. Cyklistickou terminológiou – Telekom sa vie na vrcholné preteky vždy kvalitne pripraviť.

V tomto roku Telekom bodoval na prestížnej Effie Slovakia 2018 v kategórii Telekomunikačné služby. Do súťaže sa operátor neprihlásil s jednou izolovanou kampaňou, ale s dlhodobým konceptom.

„Spolupráca s Peťom Saganom a tak silnou značkou, akú on už roky predstavuje, nás všetkých naučila pristupovať ku komunikácii a práci s brandom úplne inak. Som veľmi pyšná na celý tím Marketingovej komunikácie a poďakovanie patrí samozrejme všetkým, ktorí sa počas 3 rokov podieľali na tvorbe kampaní,“ uviedla senior manažérka marketingovej komunikácie Telekom Petra Novotná.

Nesporný podiel na tom, že Sagan v magentovom dizajne, prepísal niekoľkokrát históriu, má aj dlhoročná a úspešná spolupráca s agentúrou MUW Saatchi & Saatchi, ktorá prišla s kreatívnym konceptom S4GAN.

Počas spolupráce so značkou Telekom v rokoch 2015 – 2017 stihol Peter Sagan ako jediný na svete vyhrať titul majstra sveta 3-krát po sebe,  2 razy obhájiť zelený dres na Tour de France, získať niekoľko desiatok ďalších víťazstiev a popritom natočiť viac ako 20 televíznych reklám pre magentového operátora. Dokázal, že v jeho prípade naozaj „nič nie je nemožné“ a Telekom si pre svoju značku nemohol vybrať lepšiu tvár.

.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:57