StoryEditor

Novou ambasádorkou značky Panasonic je Dara Rolins

04.12.2018, 14:28
Autor:
rmrm
Pre audio produkty party speakers.

Spoločnosť Panasonic oznámila spoluprácu s novou ambasádorkou pre Českú a Slovenskú republiku v kategórii party speakers. Stala sa ňou známa popová speváčka a tanečníčka Dara Rolins. Ako ambasádorka sa bude Dara podieľať na komunikačných a marketingových aktivitách, a to predovšetkým pre produktovú rodinu party speakers.

Dlho sme premýšľali a zvažovali, kto by bol najvhodnejším ambasádorom pre audio kategóriu party speakers. Mal reprezentovať tak hlavné hodnoty našej značky (Better life, better world), ako aj posolstvo produktov tejto kategórie (Žijem hudbou, mám štýl),“ hovorí o spolupráci Peter Menky, riaditeľ pobočky spoločnosti Panasonic Česká republika a Slovensko  a pokračuje: „Nakoniec sa pre nás Dara stala správnou voľbou. Spojenie hudby, tanca, životného štýlu a profesionality v jej podaní dokonale korešponduje nielen s našimi audio produktami, ale tiež s filozofiou spoločnosti Panasonic - tou je vášeň pre hudbu a cit pre dizajn.“Martin Jedlička, šéf marketingu spoločnosti Panasonic Česká republika a Slovensko dodáva: „Sme presvedčení o tom, že Dara a Panasonic zvuk proste ovládajú a tieto dve mená budú spolu skvele ladiť. Baví nás tiež, že Dara má naozaj širokú škálu fanúšikov, ktorým Panasonic môže ponúknuť rovnako širokú škálu produktov". Panasonic Hlavný slogan kampane Panasonic na party speaker SC-UA30 s novou ambasádorkou znie „Žijem hudbou, mám štýl".

Oznámenie o spolupráci bude podporené aj komunikačnou kampaňou, viditeľnou predovšetkým v online, na sociálnych sieťach a v kamenných predajniach.

01 - Modified: 2018-05-03 10:58:17 - Feat.: - Title: Marketingovú komunikáciu značky Panasonic povedie Martin Jedlička
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 22:47