StoryEditor

Vo vianočnom spote MALL.sk spieva Katarína Knechtová s kapelou Chinaski

10.12.2018, 07:58
Autor:
tsts
"Ja som doteraz všetky sezónne pesničky bojkotovala, toto je môj úplne prvý vianočný singel a som rada, že to tak pekne vyšlo," komentuje pieseň speváčka.

Speváčka Katarína Knechtová tento rok zasadla k vianočnému stolu o čosi skôr a pri stromčeku obsypanom darčekmi sa zišla spolu s Michalom Malátným a celou kapelou Chinaski. Všetkých spoločne spojila spolupráca na česko-slovenskej piesni s názvom Milióóóny prianí. Videoklip k nej uvádza MALL.TV, MALL.sk a MALL.cz v rámci tohtoročnej vianočnej kampane.

Sviatočné dni si väčšina z nás chce užiť v pokoji s rodinou a nabrať novú energiu. "Ja som doteraz všetky sezónne pesničky bojkotovala, toto je môj úplne prvý vianočný singel a som rada, že to tak pekne vyšlo," komentuje novú pesničku ku kampani MALL.sk speváčka Katarína Knechtová. "Takýto singel bol vždy veľký sen nášho tragicky zosnulého bubeníka Pavla Grohmana, ktorý túžil dať dokopy nejakú takúto pecku! Tak mu po desiatich rokoch toto želanie konečne splníme," komentuje a spomína Malátný.

Videoklip uvádza internetová televízia MALL.TV a objaví sa aj na kampaňových stránkach. "Plynulo nadväzujeme na úspešnú komunikáciu Black Friday. Chceme ďalej pripomínať, že Vianoce sú v prvom rade sviatky pokoja. Preto sa vraciame k hodnotám, ktoré nám sviatky pripomínajú. Nadväzujeme tiež na tradíciu piesní, zahájenú vlani spolu s Ewou Farnou a hitom Vánoce na míru," hovorí Tomáš Punar, Commercial Marketing Director v MALL Group.

Televíznu kampaň s melódiou tejto piesne na televíznych staniciach JOJ Group dopĺňa aj celoplošná rádiová reklama na rádiách Európa 2, Jemné, Vlna a Anténa Rock. Vianočné spoty sa tiež objavia na Facebooku a Youtube.

01 - Modified: 2018-09-26 11:58:52 - Feat.: 0 - Title: Takto vyzerá reklama, keď sa preloží copywriting. Mall reklamou promuje výpredaj 02 - Modified: 2019-10-19 18:53:27 - Feat.: 0 - Title: Internetový obchod Mall spúšťa vlastný televízny kanál
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 06:43