StoryEditor

Huawei pripravil vianočnú zastávku. Prezentuje tam umelú inteligenciu

13.12.2018, 08:26
Autor:
TSTS
Brandová zastávka zaujme okoloidúcich stropom pripomínajúcim nočnú oblohu.

Zastávka MHD na námestí SNP v Bratislave vzala na seba novú, vianočnú podobu. Premenila sa na aktivitu, ktorá láka okoloidúcich na vyskúšanie funkcií aktuálnej vlajkovej lode Huawei - smartfónu Mate 20 Pro. 

Brandová zastávka zaujme už svojím vizuálom. Jej strop zdobí efekt hviezdnej oblohy, ktorý prináša polárnu žiaru aj do našej zemepisnej šírky. Toto spojenie nie je samoúčelné - práve tento prírodný fenomén poslúžil ako inšpirácia k vytvoreniu jednej z farebných verzií smartfónu. Vyhotovenie s názvom Twilight dokáže meniť farby od modrej cez fialovú až po čiernu.

Širokouhlý fotoaparát, ktorým disponuje aj samotný smartfón, ponúka na zastávke možnosť zhotoviť si originálnu vianočnú fotografiu a poslať ju komukoľvek - napríklad ako vianočný pozdrav. V ponuke sú efekty rozšírenej reality ako námraza, sneženie, vianočný stromček či darčeky. Fotografiu je možné následne odoslať na zadanú mailovú adresu.

Huawei

Interaktívna zastávka tiež demonštruje možnosti umelej inteligencie, ktorá je jedným z hlavných ťahákov vrcholného modelu. Po aktivovaní ikony animácia odprezentuje funkciu HiVision, ktorá umožňuje napríklad vyhľadanie obľúbeného kúsku na internete či identifikáciu miesta, na ktoré sa fotoaparát práve pozerá.

Zastávku s interaktívnymi funkciami si môžete vyskúšať do 17. decembra 2018.

Ďalšia marketingová aktivita sa objaví v troch nákupných centrách na Slovensku - konkrétne Aupark Bratislava, Eurovea a Aupark Košice - sú tam umiestnené interaktívne citylighty. Tie vyzývajú okoloidúcich na odomknutie displeja a následne ukazujú možnosti, ktoré ponúka umelá inteligencia v smartfóne prostredníctvom funkcie HiVision.

Reklamné nástroje vianočnej komunikácie dopĺňa použitie špeciálnej fólie na citylightoch, ktorá mení vizuál podľa toho, z ktorého uhla sa naň človek pozerá.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 05:55