archív
StoryEditor

101 Drogerie s prvou televíznou kampaňou. Tvárou značky je Lujza Garajová Schrameková

14.01.2022, 09:00
Autor:
redred
Značka predstavuje prvú ATL kampaň, redizajnom prešiel aj web.

Slovenská sieť drogérií 101 Drogerie vstupuje v úvode roka do reklamnej kampane, ktorej tvárou sa stáva herečka Lujza Garajová Schrameková. Značka v komunikácii nadväzuje na svoj dlhoročný slogan Tu vždy dostanem viac. Kreatívu zastrešila agentúra Mannschaft v spolupráci s agentúrou Reco. Ide vôbec o prvú televíznu kampaň pre značku.

Kampaň je od polovice januára vizibilná na televíznych obrazovkách, v rádiu, in store vizuáloch či v digitále. “Teší nás, že sa nám podarilo dať dokopy konzistentnú komunikáciu, ktorá prinesie značke väčšiu vizibilitu a brand awerness. Doteraz sme sa zákazníkovi prihovárali najmä prostredníctvom najvýhodnejších ponúk, teraz k tomu pridávame ešte niečo navyše,” hovorí Matej Krajčík zo 101 Drogerie.  

Tvárou značky sa stáva herečka Lujza Garajová Schrameková. “Lujza perfektne fituje s cieľovou skupinou zákazníkov 101 Drogerie. Ide o aktívnu osobnosť, ktorá sa okrem pracovných povinností naplno venuje aj rodine. Navyše, svojou povahou skvele podčiarkuje pozitívnu tonalitu kampane,” hovorí Adam Marčan, kreatívny riaditeľ agentúry Mannschaft.

Okrem kampane prešla značka aj komplexným prerobením webovej stránky. “Na novú komunikačnú stratégiu sme nadviazali grafickým a technologickým vylepšením webu. Zjednodušila sa navigácia k predajniam, faceliftom prešli podstránky so súťažami aj akcie mesiaca. Chystáme ešte jednu fičúrku, ktorú zákazník určite ocení, zatiaľ ju však nechceme prezrádzať,” uzatvára Jozef Jagušák z agentúry Reco.

Vizitka kampane:
Klient: 101 Drogerie: Matej Krajčík, Katarína Rosová, Emil Krajčík
Agentúra: Mannschaft & Reco
Creative Director: Adam Marčan, Matúš Kvas
Copywriter: Matúš Kvas
Art Director: Alexandra Pobjecká, Adam Marčan
Account Manager: Adam Marčan
Project manager: Jozef Jagušák
Produkcia: Hitchhiker Films
Réžia: Martin Marček
Kamera: Martin Chlpík
Production Manager: Filip Fleischer
Hudba: Viktor Hazard
Fotograf: Michal Zelník
Mediálna agentúra: Mindshare Slovakia
Webová stránka: Lukáš Vavrinec, Lukáš Knotek, Martin Fajnor, Tomáš Nemček

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 01:30