Wikipedia
StoryEditor

Keď zostrih nestrihá z vášho času

Niekedy máte produkt taký parádny, že sa komunikuje aj sám.

Narastajúci trend v oblasti udržiavania účesov mužov má svoje negatíva. Veľa objednávok, vysoká návštevnosť, dlhé rady čakajúcich u holičov.

So štýlovým riešením prichádza britský startup Trim-it, teda dodávky prerobené na mobilné pánske kaderníctva. Služba funguje ako objednanie donášky jedla – cez aplikáciu si rezervujete svojho strihača a on príde až k vám. Autá, na akých u nás typicky jazdia kuriéri, premenili na pojazdné pánske kaderníctva.

Projekt za krátky čas získal vo Veľkej Británii hneď niekoľko cien za inovácie. Zakladateľ Darren Tenkorang vidí úspech v tom, že prináša riešenie problému, nad ktorým sa predtým nikto nezamýšľal. Akceptuje najvzácnejšiu komoditu – čas. Aplikácia momentálne zastrešuje viac ako 300 registrovaných holičov v Londýne a v Brightone. Napriek tomu je dopyt taký veľký, že podľa Twittera sú všetci kaderníci zarezervovaní na tri týždne dopredu.

Cieľom služby je okrem predaja aj rozširovanie komunity „barberov“ a ľudí, ktorí sa o tento prúd zaujímajú. Okrem výsledkov práce na svojom Instagrame prispievajú tiež videá, ktorými svoje remeslo vyznávajú sťa náboženstvo. Tvorcovia takisto získali podporu od mikroinfluencerov, ale aj popredných hudobných producentov či interpretov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 16:13