StoryEditor

Spoločnosť Taxify má nové meno a logo

07.03.2019, 09:23
Autor:
TSTSpzpz
Premenovanie podporuje víziu spoločnosti.

Taxify, európska prepravná platforma, mení svoj názov na Bolt a predstavuje nové logo. Premenovanie prichádza ako ďalší krok podporujúci širšiu víziu spoločnosti a obsahuje nové meno a logo.

Bolt

​Táto zmena prináša identitu značky v súlade so širšou víziou spoločnosti v oblasti dopravy, ktorá sa už rozšírila zo zdieľanej jazdy autami a motorkami na zdieľanie kolobežiek.

Nová značka sa bude počas nasledujúcich týždňov postupne prezentovať naprieč celosvetovým trhom. Používatelia nebudú musieť vykonať žiadne kroky, pretože aplikácia sa  aktualizuje automaticky.

Bolt

Roman Sysel, Country manager spoločnosti Bolt pre Českú republiku a Slovensko povedal: “Taxify bolo spustené pred piatimi rokmi s poslaním urobiť mestskú dopravu pohodlňejšou a cenovo dostupnejšou. Naším prvým produktom bolo riešenie taxi dispečingu, ktorý dal spoločnosti aj jej pôvodný názov. Hoci sme v našej misii dosiahli pokrok, začali sme prerastať súčasti našej značky, vrátane názvu. Vzhľadom na našu ambíciu riešiť dopravné problémy v čoraz širšom rozsahu, chceme, aby značka odrážala budúcnosť spoločnosti a nie jej minulosť. Naše nové meno "Bolt" znamená rýchly a ľahký pohyb - presne to, aká by mala byť skúsenosť s presúvaním sa v meste, či už autom, kolobežkou alebo verejnou dopravou. Podčiarkuje aj našu vieru, že budúcnosť dopravy bude elektrická."

Technologická spoločnosť založená v Estónsku dnes slúži 25 miliónom zákazníkov vo viac ako 30 krajinách sveta a stala sa lídrom v Európe a Afrike. Bola tiež prvou spoločnosťou, ktorá v jednej aplikácii priniesla zdieľanie jazdy a zdieľanie kolobežiek a v súčasnosti pracuje na rozšírení služby zdieľania kolobežiek v mnohých európskych mestách.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 08:04