Effie
StoryEditor

Prihlasovanie na Effie Awards Europe je otvorené

11.03.2019, 16:11
Autor:
pzpz
Agentúry, neváhajte sa prihlásiť.

Ocenenia Effie Awards Europe, známe ako Euro Effie Awards, vyzýva agentúry na účasť v súťaži. Prestížna súťaž efektivity marketingovej komunikácie, oceňuje kampane, ktoré prebiehali na dvoch alebo viacerých európskych trhoch.

Na to, aby bolo možné získať ocenenie, musí kampaň bez akýchkoľvek pochybností preukázať, že výber a používanie marketingovej komunikácie boli kľúčom k úspechu kampane.

Effie Awards Europe oslavuje 50 rokov v celosvetovom meradle a 23. ročník na európskej úrovni. Súťaž je otvorená všetkým agentúram a značkám, ktoré chcú získať uznanie za ich najefektívnejšie marketingové úsilie.

V tohtoročnej súťaži, okrem existujúcich štandardných kategórií, predstavili dve nové špeciálne kategórie, do ktorých bude možné prihlásiť sa od 8. apríla:

  •  Marketing & Business Solutions- kategória, v ktorej sa udelí cena marketingovej kampani, ktorá priniesla bezprecedentné výsledky napriek akýmkoľvek komunikačným aktivitám
  • Best of the Best - kategória, v ktorej bude vybraný víťaz spomedzi kampaní v Európe, ktoré získali zlato v národnej Effie súťaži

Porotcovia ohodnotia práce v dvoch kolách, prvé prebehne online a v druhom kole zasadnú spoločne v Bruseli. Kompletný zoznam kategórií a ďalšie potrebné informácie sú dostupné na euro-effie.com.

Prihlasovanie je otvorené pre štandardné kategórie do 24. mája a pre dve nové kategórie Marketing & Business Solutions a Best of the Best do stredy 31. júla.

Víťazi budú oficiálne vyhlásení na slávnostnom galavečere v Bruseli 15. októbra 2019.

Minulý rok sa stala Euro Effie úspešnou aj pre slovenskú agentúru TRIAD, ktorá získala dva cenné kovy. V kategórii Carpe Diem získala agentúra zlatú Effie a v kategórii  IT/Telco - striebornú Effie. Obidve ocenenia získala agentúra za prácu, ktorú realizovali pre klienta O2 - 17. november - Deň zabudnutej slobody. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:47