StoryEditor

Príbeh prvej cesty na Mercedese z čiernobielej reklamy dostal pokračovanie

12.03.2019, 09:31
Autor:
pzpz
Pri príležitosti MDŽ.

Mercedes Benz sa pri príležitosti Medzinárodného dňa žien rozhodol obnoviť čiernobiely spot a ešte podrobnejšie, oproti pôvodnej verzii, predstaviť príbeh prvej cesty na motorovom vozidle manželky zakladateľa automobilovej firmy Karla Benza.

Bertha Benz je hlavnou postavou spotu, ktorý približuje prvé pokusy o presun motorovým vozidlom. Reklama ukazuje 100 km cestu prvej šoférky z domu k rodičom v Pforzheime. Na návštevu vycestuje aj so svojimi dvomi synmi, avšak po ceste sa jej auto pokazí a zastane v dedinke. Odvážne hľadá pomoc, no nikto nie je ochotný. Nakoniec sa jej podarí vozidlo opäť spojazdniť.

Pozrite si Bethin príbeh. Prvej vodičky motorového vozidla.

"Pre môj tím bolo dôležité, aby zobrazil Berthu Benz ako silnú ženu," vysvetľuje Bettina Fetzer, viceprezidentka marketingu Mercedes-Benz Cars. "Bertha bola priekopníčka a náš prvý testovací jazdec. Jej odvaha a vôľa sa nevzdať príliš ľahko ma veľmi inšpirujú. S naším krátkym filmom chceme motivovať ľudí k tomu, aby prešli životom s podobne pozitívnym, praktickým prístupom a bez problémov“

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 19:11