StoryEditor

Prvoaprílový žart značky SodaStream

01.04.2019, 09:23
Autor:
pzpzTSTS
Značka sa spojila s astronautom Scottom Kellym, aby predstavila revolučnú technológiu, ktorá mení nadbytok CO2 v dychu na perlivú vodu.

Značka SodaStream, svetový líder vo výrobe a distribúcii prístrojov na prípravu perlivej vody, zverejnila prvoaprílové video s americkým astronautom Scottom Kellym, ktorý sa preslávil najdlhšie stráveným časom na samostatnej misii vo vesmíre.

SodaStream

​V reklamnom videu Scott Kelly predstavuje svetu inováciu SodaStreamMe. Ide o prenosnú fľašu, ktorá umožňuje vytvoriť si vlastný sýtený nápoj jednoducho – vyfúknutím prebytočného CO2 z tela, ktoré sa bežne uvoľňuje pri odgrgnutí. Nápad na takýto produkt vznikol vďaka výskumu, ktorý skúmal nadbytok plynu CO2 vo vesmíre. SodaStreamMe by priniesol riešenie pre ľudí, ktorí trpia zvýšenou hladinou oxidu uhličitého v tele, čo sa u nich prejavuje grganím.

 „Keď ti život dáva plyn, priprav si perlivú vodu!“

Celé video má vedecký charakter a prostredníctvom Kellyho popisuje produkt v priestoroch kozmickej lode, vo vesmíre, ale taktiež u neho doma, kde má oblečený skafander, zatiaľ čo si číta knihu. Na konci reklamného spotu sú diváci pozvaní navštíviť webstránku, kde Scott Kelly v krátkom spote vysvetľuje, že grganie vo vesmíre nie je možné.  

„Prvoaprílové žarty sa stali u nás v SodaStream tradíciou," povedal Matti Yahav, hlavný marketingový manažér spoločnosti SodaStream. „Posunuli sme to o level vyššie, pretože sme vychádzali z vedeckej štúdie s legendárnym astronautom, ktorá dodáva celému žartu dôveryhodnosť. Nanešťastie tento produkt nie je reálny –nevieme síce vyriešiť vaše problémy s grganím, ale prístroj SodaStream vám vie zaručene vyrobiť perlivú vodu s ohľadom na ochranu planéty stlačením jedného tlačidla,” dodáva s úsmevom Yahav.

Prebytok CO2 vo vesmíre je skutočným problémom. Tento produkt by mohol byť život zachraňujúci, ak by skutočne existoval,” vysvetľuje inžinier a bývalý astronaut Scott Kelly. „Som nadšený, že na tomto žarte môžem spolupracovať s firmou Sodastream, pretože som si počas dlhého pobytu vo vesmíre uvedomil jednu vec: musíte mať zmysel pre humor. Dúfam, že sa na tomto videu každý dobre pobaví,” povedal k žartíku Kelly.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:45