Mino Debnar
StoryEditor

Tomáš Tencer posilnil tím Slido

16.04.2019, 14:16
Autor:
pzpz
V apríli nastúpil na pozíciu Digital Marketing Lead.

Od 1. apríla nastúpil Tomáš Tencer do spoločnosti Slido na pozíciu Digital Marketing Lead. Tomáš prináša dlhoročné skúsenosti z oblasti UX, digitálneho marketingu a online kampaní s dôrazom na ekonomickú efektívnosť. V marketingovom tíme Slido bude zodpovedať za globálny digitálny marketing.

V úvodných rokoch existencie bolo samotné využívanie Slido na konferenciách naším najsilnejším marketingovým kanálom. To nám pomohlo vytvoriť virálny efekt. Teraz vstupujeme do ďalšej fázy vývoja, kde je pre nás kľúčové upevniť globálnu značku Slido aj v digitálnom prostredí a tak podporiť celkový rast firmy,” vysvetluje strategický krok Juraj Holub, marketingový riaditeľ v Slido.

“Rozhodnutie rozšíriť tím odborníkov v Slido bolo pre mňa veľmi jednoduché. Slido zamestnáva inšpiratívnych, talentovaných mladých ľudí po celom svete, ktorí spolu tvoria fantastický tím a stoja za vynikajúcim produktom, ktorý má obrovský potenciál rásť najmä v korporátnom segmente. Verím že mojimi skúsenosťami z korporátneho prostredia a digitálneho marketingu prispejem k tomu, že sa nám podarí premeniť tieto príležitosti na ďalší rast. Vzhľadom na globálnu pôsobnosť Slido, pre mňa táto pozícia zároveň predstavuje výzvu,” komentuje svoje rozhodnutie Tomáš Tencer.

“Nesmierne sa tešíme, že môžeme v tíme privítať Tomáša. Je vzácne nájsť niekoho s takým širokým záberom zručností a mnohoročnými skúsenosťami v líderskej roli. Sme presvedčení, že Tomáš bude kľúčovým hráčom pri budovaní globálnej značky Slido aj pre rast celej spoločnosti,” hovorí Juraj Holub.

Tomáš Tencer v minulosti pôsobil v Orangei, kde bol niekoľko rokov zodpovedný za digitálny marketing a neskôr v Tatra banke na pozícii riaditeľa komunikácie a stratégie značiek Tatra banka a Raiffeisen banka.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:52