Respect APP
StoryEditor

Pozrite sa, ako vyzerá skutočná materská dovolenka

28.04.2019, 19:57
Autor:
(pš)(pš)TSTS
Kampaň pre český portál Modrý koník navrhla agentúra Respect APP.

"Varovali ma, že na tejto dovolenke sa váľať nebudem," to sú úvodné slová mamičky v spote pre český portál Modrý koník. Nasleduje vtipný copywriting o klasickej dovolenke, ale vo videu sa odvíja príbeh, ktoré prežíva každá mama na materskej dovolenke. Hrdinkami spotu, ktorý navrhla agentúra Respect APP, sú ozajstné ženy - mamičky.

Od mamičiek pre mamičky - to bol princíp pri natáčaní online spotu.„Najprv sme zverejnili na modrykonik.cz výzvu, že hľadáme odvážne mamičky, ktoré sa nehanbia ukázať realitu svojej materskej. Prihlásilo sa sedemnásť mamičiek, z ktorých potom agentúra vybrala päť," hovorí Peter Vidovič, majiteľ portálu.

Mamičky vo videu spomínajú na najkrajšie i náročnejšie momenty zo svojej dovolenky. Vidíme chaos, neporiadok, ale aj veľkú dávku lásky a nenahraditeľných momentov. Niekedy sa môže zdať, že vás dieťa totálne uťahá, alebo sa budete cítiť kompletne vycucané. Preto je dobré mať po ruke spoľahlivého sprievodcu a ostatné "dovolenkárky", ktoré vždy rady povzbudia, poradia a pomôžu. Komunita je základom fungovania portálu.

„Nechceli sme vytvoriť ďalšiu sterilnú reklamu pre mamičky. Dokonalé mamičky-modelky, dokonalé bábätká-modelky a dokonalé byty. Chceli sme ukázať realitu, autentické domácnosti, autentický chaos aj autentickú lásku. Web Modrý koník je výnimočný tým, že to najlepšie na ňom tvoria samy mamičky, preto je aj naša kampaň tvorená týmito úžasnými ženami," vysvetľuje Peter Michalka z Respect APP.

Približne minútové video si už stihlo získať na internete mnoho fanúšičiek, ktoré v komentároch zdieľajú svoje skúsenosti z dovolenky. Kampaň však bude pokračovať aj v iných formátoch v online. České mamičky sa môžu tešiť na insta-stories z dovolenky, bannery alebo Youtube kanál s radami odborníkov. Materská je totiž plná dobrodružstiev, ktoré sa dajú so správnym sprievodcom poriadne užiť.

Kto sa na kampani podieľal:

Agentúra: Respect APP

Creative Director: Peter Michalka

Art Director: Zuzana Guothová, Róbert Vizváry

Copywriter: Mirka Straková

Account Manager: Michaela Martonová

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 15:10