StoryEditor

Sme Hokejová republika. RTVS to chce ukázať všetkým

30.04.2019, 10:52
Autor:
TSTS(pš)(pš)
V novej kampani, ktorá vznikla v internom tíme verejnoprávnej inštitúcie.

Majstrovstvá sveta v hokeji sa po ôsmych rokoch vrátili na Slovensko. Slovensko sa tak na dva týždne stane domovom nielen pre slovenských fanúšikov, ale aj pre fanúšikov všetkých súťažných hokejových tímov. 

Verejnoprávna RTVS sa počas  Majstrovstiev sveta v hokeji 2019, ktoré sa budú konať od 10. do 26. mája v košickej Steel Aréne a na bratislavskom ZŠ Ondreja Nepelu, stane domovskou televíziou pre všetkých priaznivcov tohto ľadového športu. RTVS prinesie všetkých 64 zápasov na televíznej Jednotke alebo Dvojke v kombinácii priamych prenosov a záznamov, v prípade paralelných zápasov na webe RTVS. 

Pri tejto príležitosti, pripravila vtipnú kampaň, jej autorom je interné kreatívne štúdio, ktoré vedie Igor Majkút. Kampaň sa objaví naprieč viacerými mediatypmi:  v televízii, rozhlase a v printe.

Hlavným headlinom kampane je „Sme Hokejová republika. Ukážme to všetkým“. Podtitul kampane je prispôsobený jednotlivým mediatypom. V televízii: "Majstrovstvá, ktoré uvidí celý svet. U nás v RTVS". Pre rozhlas: „Hokejové majstrovstvá o ktorých bude počuť celý svet“.

"V kampani sme graficky prepojili fanúšikov z celého sveta a dvojbodku z loga RTVS, ktorú zároveň nájdeme v každom výsledku zápasu," hovorí Igor Majkút, jeden z autorov kampane.

Takto láka kampaň k majstrovstvám v hokeji televíznych divákov:

A takto v printoch:

RTVS RTVS RTVS

​Kto sa podieľal na kampani:

Agentúra: RTVS

Riaditeľ sekcie marketingu: Richard Jajcay

Brand manager: Petra Piláriková

Creative director: Igor Majkút
Art directori: Igor Derevenec, Igor Majkút
Copywriteri: Jozef Runder, Peter Barnáš
Produkcia: Sentimentafilm
Réžia: Igor Majkút, Marek Urban

01 - Modified: 2019-05-03 11:06:59 - Feat.: 0 - Title: Blížia sa hokejové majstrovstvá sveta. RTVS odvysiela všetkých 64 hokejových zápasov
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 21:45