StoryEditor

Manželia Gáboríkovci sú tvárami novej hokejovej iniciatívy značky 4F

03.05.2019, 09:55
Autor:
TSTS
4F pri príležitosti MS v hokeji uvádza originálne fanúšikovské tričko.

Športová značka 4F pri pžíležitosti Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji uvádza originálne fanúšikovské tričko, ktoré bolo vytvorené v spolupráci s jedným z najznámejších párov na Slovensku asociujúcim práve hokejové majstrovstvo a štýlovosť. Výsledok je určený nielen fanúšikom nášho národného športu, ale aj komunite mladých talentovaných športovcov, ktorí milujú hokej a cieľavedome na sebe pracujú, aby mohli jedného dňa v budúcnosti reprezentovať našu krajinu. Značka 4F totiž venuje z predaných tričiek sumu až do výšky polovice ich ceny Nadácii Mariána Gáboríka.

Potešil som sa, keď nás zo 4F oslovili, aby sme sa stali súčasťou tohto dobročinného projektu v čase, keď bude na Slovensku vrcholiť hokejová atmosféra a emócie. Urobíme maximum pre to, aby sme tento dar využili pre talentované deti, ktoré potrebujú našu podporu najviac,” vysvetľuje Marián Gáborík, ktorý v Trenčíne prevádzkuje vlastnú hokejovú školu organizujúcu aj pravidelné letné hokejové kempy pre deti. „Vďaka tomuto projektu budeme schopní pokryť náklady spojené s hokejovými tréningami či zakúpením hokejovej výstroje pre deti, ktorých rodičia si to nemôžu dovoliť. Čím viac tričiek skončí u fanúšikov, tým viac malých hokejistov bude mať z tejto výzvy úžitok,” dodáva Marián Gáborík, ktorý sa stal ambasádorom projektu aj s manželkou Ivanou Gáborík. 4F Manželská dvojica je súčasťou kampaňových vizuálov a túto iniciatívu podporuje aj prostredníctvom svojich profilov na sociálnych médiách ako aj cez sprievodnú PR komunikáciu. 4F plánuje organizovať aj tri autogramiády s ambasádormi, kde budú môcť fanúšikovia získať tričko s osobným venovaním. Budú sa konať počas MS v hokeji v špeciálnom pop-up obchode v Košiciach a Bratislave.

01 - Modified: 2021-03-22 11:34:50 - Feat.: - Title: Novým ambasádorom športovej značky 4F je futbalista Lewandowski 02 - Modified: 2019-01-31 09:54:13 - Feat.: - Title: Slovenských olympionikov bude obliekať poľská značka 4F
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 07:44