StoryEditor

Značky na Deň matiek stavili na humor a zobrazenie reálnych situácií

12.05.2019, 10:31
Autor:
pzpz
Pozrite si najlepšie zahraničné reklamy.

Druhá nedeľa v máji patrí Dňu matiek na celom svete. Značky sa už tradične rozhodli sviatok využiť na to, aby predstavili emotívne či zábavné spoty spojené s touto tematikou.

Google pri príležitosti Dňa matiek uverejnil reklamu, ktorá sa viaže na ikonické hotword „Hey Google“. Minútový spot ukazuje deti v rôznych situáciách, kedy kričia „Hey mama“ v rovnakej frekvencii ako „Hey Google“, a žiadajú mamu o pomoc. Reklama končí ukážkou matky, ktorá použije Google Home Hub aby zavolala svojej mame. Cieľom je odpromovať zľavu na Google asistenta: „Give your original helper a little help of her own“

Teleflora je spoločnosť poskytujúca služby v oblasti floristiky a aranžovania kvetov. V reklame zobrazuje dospelých, ktorí sa k cudzím správajú tak, ako ku svojim deťom. Zábavnou formou tak vyzdvihne správanie sa matiek. Spot končí slovami: „Našťastie máte iba jednu mamu, preto jej  ukážte, že je špeciálna“.

Značka Serta ponúka zaujímavú zľavu pre nevyspatých rodičov, ktorým hrozí, že sa budú kvôli únave správať tak, ako herci vo videu. Ponúka im možnosť použiť dieťa ako kupón- „Your Baby Is Your Coupon Sale“ . Ak do predajne prinesiete so sebou dieťa, dostanete zľavu alebo matrac ako darček.

Spot spoločnosti Kraft netreba podrobne popisovať. Pretože presne vie, čo všetky matky potrebujú.

HBO na Deň matiek vydáva sériu pohľadníc, ktoré oslavujú všetky druhy mamičiek - dobré, nie vždy dokonalé a všetky tie, ktoré sa cítia byť medzi.  Pohľadnice zobrazujú šesť charakterov, v ktorých si podľa tvorcov zaručene každá matka nájde svoju hrdinku. Každá karta zobrazuje ilustráciu fiktívnej filmovej či seriálovej, s jej charakteristickým popisom.  

HBO HBO

​Ignasi Monreal (Cersei & Daenerys, Game of Thrones)
Robin Eisenberg (Hannah, Girls)
Hsiao Ron Cheng (Maeve, Westworld)
Shyama Golden (Molly, Insecure)
Felipe Posada (Selina, Veep)
Førtifem (Carmela, The Sopranos)

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:45