dm drogerie markt
StoryEditor

dm drogerie implementuje do predajní beauty kútiky

22.05.2019, 09:23
Autor:
rmrm
Zároveň uvádza novú službu beauty poradkýň.

Beauty poradkyne predstavujú vyškolený personál, ktorý od mája vo vybraných filiálkach poskytuje profesionálne poradenstvo v oblasti líčenia.

„Beauty poradkyne vnímame ako ďalšiu exkluzívnu službu pre našich zákazníkov, ktorá nás zároveň odlišuje od konkurencie. Keďže vieme, že zvoliť tie najlepšie a najvyhovujúcejšie produkty zo širokej ponuky môže byť niekedy hotová veda, rozhodli sme sa, že sa pokúsime ženám toto rozhodovanie a výber uľahčiť. Preto sme vo vybraných predajniach zriadili beauty kútiky, kde sú im k dispozícii skúsené poradkyne. Veríme, že sa naša služba dostane hlbšie do povedomia všetkých našich zákazníčok a že si užijú pridanú hodnotu už tak príjemných nákupov v dm,“ povedala Janka Poláčková, prokuristka dm drogerie markt.

Implementácia beauty kútikov v predajniach prebiehala od januára do apríla 2019. Beauty poradkyňa poskytuje predovšetkým poradenstvo v oblasti typológie, líčenia, aktuálnych trendov či priame odporúčania ku konkrétnym značkám a produktom z ponuky dm. Zákazníčku však môže na základe želania aj nalíčiť, a to s ľubovoľnou dekoratívnou kozmetikou z ponuky dm podľa vlastného výberu.Beauty poradkyne majú prax v odbore kozmetička – vizážistka a boli doplnené študentkami zo Strednej odbornej školy kaderníctva a vizážistiky v Bratislave. Všetky spolupracujúce beauty poradkyne boli zaškolené odborníkmi z oblasti vizáže a trendov v líčení a takisto budú dvakrát ročne preškoľované prostredníctvom interných, ako aj externých školení špičkovými odborníkmi.

Novinka v dm je poskytovaná v 17 filiálkach dm a v blízkom čase k nim pribudnú ďalšie tri, a to v nákupných centrách Polus a Bory Mall v Bratislave a Mirage v Žiline. Celkovo tak beauty poradkyne nájdete v 20 filiálkach v rámci celého Slovenska. Služba je k dispozícii zákazníčkam zdarma.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:26