Bonami
StoryEditor

Bonami má nového CEO

23.05.2019, 16:58
Autor:
tsts
Stal sa ním Pavel Vopařil.

Novým CEO e-shopu s nábytkom a bytovými doplnkami Bonami sa stáva Pavel Vopařil. Na pozícii strieda Davida Šišku, za ktorého vedenia sa spoločnosť strojnásobila, dosiahla miliardové tržby a expandovala z Česka do štyroch ďalších krajín.

Na Slovensku Bonami pôsobí od roku 2015. Pavel Vopařil má za sebou pôsobenie v manažmente vydavateľstva Economia a portálu Centrum.cz a tiež poradenskej spoločnosti McKinsey. Do Bonami prichádza z pozície venture partnera v investičnej skupine Miton, ktorá je vlastníkom Bonami. Súčasťou Miton sa stal minulý rok po tom, ako viedol miliardový predaj Slevomatu, teda najväčší exit v histórii skupiny.

Aj na Slovensku je Bonami pre stále viac zákazníkov alternatívou voči kamenným hráčom.

"Bonami je miesto, kam sa naši zákazníci chodia inšpirovať, keď chcú vylepšiť svoje bývanie. Preto pre nich chystáme celý rad zmien v sortimente, chceme celkovo vylepšiť zákaznícku skúsenosť a taktiež Bonami lepšie prispôsobiť jednotlivým trhom, kde pôsobíme," hovorí nový CEO Pavel Vopařil a dodáva: "Reálne sme s Davidom Šiškom vo vedení Bonami spolupracovali viac ako rok, takže spoločnosť aj ľudí v nej poznám dobre. Pre mňa aj tím Bonami to vďaka tomu nebude taká veľká zmena."

David Šiška v Bonami pôsobil takmer od jeho založenia, z toho tri roky ako šéf. Po odovzdaní firmy na konci mája bude spoločne s MITON hľadať nové príležitosti v aktuálnom portfóliu aj v podobe nových investícií. Časť svojho času bude ďalej venovať Bonami v pozícii predsedu predstavenstva a akcionárov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 18:01