StoryEditor

mBank má novú PR agentúru

10.06.2019, 12:53
Autor:
rmrm
Od júna spolupracuje s agentúrou Supreme Communication.

Digitálna banka mBank začala v júni, na základe medzinárodného tendra, spoluprácu s PR agentúrou Supreme Communication, ktorá bude pre banku na Slovensku zabezpečovať komplexné služby v oblasti public relations, vrátane prípravy komunikačnej stratégie, tlačového centra, media relations i krízovej komunikácie.

PR aktivity budú koordinované v spolupráci s agentúrou Solski Communications zodpovednou za poľský trh a agentúrou Stance Communications, ktorá zastreší český trh. Tento typ riadenia externej a mediálnej komunikácie banky je súčasťou novej stratégie jej prístupu v tejto oblasti a cieľom je vniesť do nej efektívny prístup a komfort pre všetky strany.

„V mBank sa neustále snažíme naše produkty a služby zlepšovať a rovnaké ciele máme aj v rámci našej novej komunikačnej stratégie a k prístupu k externej komunikácii vôbec. Preto sme sa na Slovensku rozhodli pre nadviazanie spolupráce s agentúrou Supreme Communication,uvádza k spolupráci Krzysztof Olszewski, hovorca skupiny mBank.

Všetky komunikačné aktivity vrátane služieb tlačového hovorcu pre Slovensko zastreší team pod priamym vedením managing directorky Veroniky Deckerovej.

mBank doteraz spolupracoval s agentúrou PR Clinic.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 18:34