StoryEditor

Primi Eurovea spustilo kampaň k novému mediteránskemu menu

18.06.2019, 11:44
Autor:
rmrm
Nové menu prichádza spolu so zmenou terás Primi Eurovea. Pozrite si ich.

Primi Eurovea, najväčšia reštaurácia slovenskej gastroskupiny Medusa Group, prichádza s vynoveným menu aj novou terasou. Jedálny lístok zostavili špeciálne pre Primi šéfkuchári z Talianska a Španielska. Základom noviniek sú regionálne produkty a recepty krajín Stredozemného mora. Nové menu a zrekonštruovaná terasa je zároveň sprevádzaná mediálnou kampaňou.Už od začiatku júna komunikujeme naše novinky bigboardami. Od 14. 6. sme spustili intenzívnu kampaň vo FUN Rádiu a rádiu Expres, od 17. 6. sú zverejnené citylighty a online kampaň. Nové menu intenzívne podporujeme aj cez náš vernostný program Medusacard,“ dodáva CEO gastroskupiny Peter Štecko. Primi Eurovea Rádiospot nahrali samotní tvorcovia menu David a Fiore, ktorého leitmotívom je „spor“ o to, či je lepšia španielska, alebo talianska kuchyňa.

Nové menu je doplnené o výrobky pekárne Crustino, ktorú Medusa otvorila len prednedávnom. V Primi Eurovea sa k jedlám podáva pečivo, ktoré bolo vymyslené na mieru novému menu. Nové menu prichádza spolu so zmenou terás Primi Eurovea. Tie neprešli iba rekonštrukciou, ale boli úplne nanovo a na mieru dizajnovo navrhnuté.

Autorom nového menu je Brand Chef Medusa Group, Španiel David Diaz, ktorý veľmi úzko spolupracoval so šéfkuchárom Primi Eurovea, Talianom Fiorenzom Riccim. David pochádza z Katalánska a v Barcelone a Prahe varil v michelinských reštauráciách.

Keď niekto príde do Primi, chcem, aby si pri jedle spomenul na to, ako to isté jedol na dovolenke v Stredomorí. Pripomenúť mu tento zážitok je pre mňa to najdôležitejšie,“ tvrdí Diaz.

01 - Modified: 2018-11-22 11:22:24 - Feat.: - Title: MEDUSA: Klubovne s novými vlastnými craftovými pivami aj novým street food menu 02 - Modified: 2017-07-11 13:25:48 - Feat.: - Title: Medusa Group otvorí v Prahe nočný klub. Bude mať tri poschodia pod zemou
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 15:06