bisonrose.cz
StoryEditor

Jedna z najväčších českých PR agentúr vstupuje na Slovensko

24.06.2019, 13:38
Autor:
TSTS
Česká komunikačná agentúra Bison & Rose otvorila kanceláriu v Bratislave.

Ako informovala agentúra Bison & Rose, dôvodom rozšírenia svojich aktivít aj na Slovensko je záujem jej klientov komunikovať aj na slovenskom trhu

Súčasným, ale i novým klientom budeme schopní poskytnúť typickú kvalitu nášho komunikačného poradenstva a služieb v oboch krajinách a využiť tak jednak výbornú znalosť trhu a tiež všetky synergie, ktoré tento krok umožňuje,“ povedal Roman Šmíd, výkonný riaditeľ agentúry Bison & Rose.

Na prácu bratislavského tímu bude dohliadať bývalá novinárka a dlhoročná komunikačná konzultantka Veronika Deckerová. Tá zároveň rozšírila seniorský tím Bison & Rose v Prahe, kde sa zapojí do strategického poradenstva predovšetkým pre medzinárodných klientov agentúry.

S Bison & Rose nás spája dlhoročné ľudské i agentúrne partnerstvo a spolupráca, preto tento krok považujem za ďalší prirodzený stupeň nášho vzťahu. Som presvedčená, že oceňované unikátne know-how bude mať na našom trhu úspech a veľmi sa teším aj na ďalšie profesijné výzvy v pražskom tíme,“ povedala Veronika Deckerová.

Bison & Rose je jedna z najväčších českých PR agentúr. Je zároveň exkluzívnou afiliáciou globálnej siete BCW (Burson Cohn & Wolfe) pre Českú republiku a Slovensko.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 16:34