StoryEditor

Tretia séria seriálu Stranger Things láme rekordy

10.07.2019, 10:05
Autor:
pzpz
Netflix sa výsledkami chváli na Twitteri.

Seriál Stranger Things spustil na Deň nezávislosti USA- 4. júla, tretiu sériu. Americký sci-fi seriál z dielne Netflixu pokoril za necelý týždeň niekoľko rekordov.

Netflix

​Portál Engadget uviedol, že sa seriál po štyroch dňoch od premiéry stal najsledovanejším programom akéhokoľvek druhu na streamovacej službe Netflix.

Netflix sa výsledkom sledovanosti pochválil na platforme Twitter. Tvrdí, že si za prvé štyri dni pozrelo všetkých osem epizód najhorúcejšej série 18,2 milióna divákov a dokopy 40,7 milióna domácností sledovalo od 4. júla na Netflixe Stranger Things najnovšiu sériu.

Tretiu sériu promovali aj značky

Ako býva zvykom, keď je niečo fenomén, promo seriálu zabezpečia aj známe značky. 

Na očakávanú tretiu sériu upozornila spoločnosť Coca- Cola, ktorá predstavila reklamu na štýl 80. rokov. 

Pridal sa aj Burger King, ktorý si pre fanúšikov pripravil Upside Down Whopper. 

Youtube

A Shutterstock uverejnil video, v ktorom ukazuje, že aj značka má zbierku „podivných vecí“.

Spoločnosť Nike fanúšikom predstavila špeciálnu kolekciu tenisiek a niekoľkých kúskov oblečenia. Kolekcia je nazvaná Hawking Hogh Collection a OG Pack. 

Nike Nike Nike

Dej Stranger Things

Známy sci-fi seriál sa odohráva vo vidieckom meste Hawkins v Indiane začiatkom 80-tych rokov 20. storočia. Hlavnú úlohu v ňom zohrávajú štyria kamaráti Mike, Will, Dustin a Lucas. Príbeh začína v inštitúcii Hawkins National Laboratory, ktorá sa oficálne zaoberá vedeckým výskum pre USA, ale v skutočnosti robí experimenty na ľuďoch.  Z nedbalosti sa im podarilo vytvoriť dimenziu zvanú "Upside Down", ktorá začne vplývať na nič netušiacich obyvateľov Hawkinsu.

Prvá séria začína v novembri 1983, kedy jedného zo štyroch priateľov Willa unesie tvor z Upside Down. Mesto po ňom pátra a medzitým z laboratória utečie dievča Eleven. Dej druhej série sa odohráva o rok neskôr. Willa sa podarilo zachrániť, ale málokto vie, čo sa mu stalo. Ukáže sa, že chlapec je stále pod vplyvom Upside Down.

Čo fanúšikom odhalí tretia séria prezrádza trailer. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:55