arval.sk
StoryEditor

Arval Slovakia s novou PR agentúrou

24.07.2019, 11:06
Autor:
TSTS
Spoločnosť pôsobiaca na trhu operatívneho lízingu automobilov si vybrala agentúru Nextina.

Úlohou agentúry je nastaviť komunikačnú stratégiu s cieľom predstavovať a objasňovať produkty a riešenia spoločnosti Arval Slovakia, zodpovedať bude aj za media relations a individuálne spolupráce s vydavateľstvami.

„Cieľom výberu komunikačného partnera bola snaha ďalej budovať imidž spoločnosti Arval ako lídra na trhu s operatívnym lízingom. Komunikačný návrh agentúry Nextina by nám mal zároveň pomôcť v prehlbovaní našej pozície a znalosti značky v segmente B2B zákazníkov v rámci širšej orientácie na jednotlivé regióny Slovenska,” tvrdí Miriam Kraus, marketingová manažérka Arval Slovakia.

„Spolupráca so spoločnosťou Arval Slovakia je pre nás výzvou, na ktorú sa veľmi tešíme. Počas ich dlhoročného pôsobenia na našom trhu sa vypracovali na lídra trhu s výborným renomé, ktorý klientom poskytuje individuálne riešenia a kvalitné poradenstvo. Našim cieľom je posilniť komunikáciu značky a povedomie o spoločnosti v médiách spolu s využitím jedinečných dát o trhu, s ktorými ako líder v operatívnom lízingu disponuje,“ dodáva Petra Jamrichová, spoluzakladateľka agentúry Nextina.Arval Slovakia je súčasťou medzinárodnej skupiny Arval, ktorej 100-percentným vlastníkom je banková skupina BNP Paribas. Medzi zákazníkov Arval Slovakia patria medzinárodné korporácie, stredné a malé podniky, ktorým spoločnosť poskytuje na mieru šité riešenia v oblasti správy vozového parku. Celosvetovo zamestnáva 7-tisíc ľudí a spravuje vyše 1,1 milióna vozidiel. Na Slovensku pôsobí od roku 2004 a má na starosti 7-tisíc áut.

Agentúra Nextina pôsobí na trhu od roku 2016, jej spoluzakladateľkami sú bývalé novinárky Petra Jamrichová a Marta Kováčová. PR agentúra zastrešuje komunikáciu aj spoločnostiam HMG Advisory Group, SANAGRO, Bisnode, Budamar Logistics, Slovenskému zväzu pekárov, cukrárov a cestovinárov, pravidelne spolupracuje aj so Slovenskou sporiteľňou, či medzinárodným kongresom o informatizácii a e-governmente ITAPA.

01 - Modified: 2021-06-03 10:41:50 - Feat.: - Title: PR agentúra Nextina bude pracovať pre český start-up roka CityZen
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:26