Pilulka.sk
StoryEditor

Agentúra Rubikon PR sa postará o komunikáciu Pilulka.sk

30.07.2019, 12:43
Autor:
TSTS
Pilulka.sk je pre Rubikon v poradí druhým slovenským klientom.

Agentúra Rubrikon PR od 1.7.2019 začala pracovať pre Pilulku.sk, ktorá je jednotkou slovenského online lekárenstva. Rubikon PR pre klienta zaisťuje komunikáciu s mainstreamovými aj lifestylovými médiami. Pilulka.sk je pre Rubikon v poradí druhým slovenským klientom. Od apríla tohto roku komunikuje na slovenskom trhu tiež za estónsku prepravnú aplikáciu Bolt.

Rubikon PR sa vo svojej práci zameriava na technologické spoločnosti, startupy a firmy, ktoré sa radia do tzv. novej ekonomiky. Medzi ich klientov patria taktiež väčšie korporácie.

“Projekt Martina a Petra Kasových- Pilulka, je pre mňa ukážkou perfektného podnikateľského inštinktu. Má namierené k tomu stať sa minimálne na stredoeurópskej úrovni dôležitým e- commerce hráčom v zdravotníctve. V Česku je to veľmi známy projekt, ale na Slovensku zatiaľ toľko nekomunikoval. Chceme napomôcť k tomu, aby sa o jednotke na slovenskom trhu vedelo viac,” hovorí Šimon Rákosník, managing partner spoločnosti Rubikon PR.

O komunikáciu Pilulky.sk sa bude starať Eva Fekiačová spoločne s majiteľom a managing partnerom agentúry Rubikon PR, Šimonom Rákosníkom.

Pilulka pôsobí na českom, slovenskom a rumunskom trhu. Dohromady má v týchto krajinách viac než 125 kamenných lekární.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 03:22