Dr.Max
StoryEditor

Dr.Max uvádza prvý automat na lieky na Slovensku

07.08.2019, 12:37
Autor:
(red)(red)
Nápad vznikol v SmartLabe, medzinárodnej inovačnej platforme lekární Dr.Max.

Dr.Max prichádza na slovenský trh s novinkou v lekárenskom segmente, výdajným lekárenským automatom Dr. Max. Nápad na zvýšenie komfortu v starostlivosti o pacientov je pilotný projekt, ktorý vznikol v SmartLabe, medzinárodnej inovačnej platforme lekární Dr.Max. Výdajný lekárenský automat Dr.Max bude verejnosti dostupný nonstop.

„Špecializované poradenstvo a vysoká odbornosť budú vždy prvoradé. Zároveň však chceme pacientom prinášať nadštandard v starostlivosti o ich zdravie. Príkladom tohto prístupu sú aj odborno-preventívne kampane, na ktorých sa každoročne zúčastnia desiatky tisíc ľudí. Aktuálne je to tiež technologická novinka v podobe výdajného lekárenského automatu, ktorý má pacientom priniesť zvýšený komfort a pridanú hodnotu lekární,“ vysvetľuje Andrej Križan, komerčný riaditeľ lekární Dr.Max.  

Doplnkovému charakteru automatu je prispôsobená aj ponuka produktov. Aktuálne je sortiment rozdelený do šiestich regálov, v ktorých sa nachádza viac ako 60 položiek z viacerých kategórií, väčšinou bežne dostupných aj v lekárni.

Prvý z pätice automatov je od začiatku augusta 2019 zabudovaný do priečelia lekárne Dr.Max v podchode na Trnavskom mýte v Bratislave. Ďalšie dva prístroje by mali pribudnúť tiež v hlavnom meste a ostatné dva by sa do konca tohto roka mali nachádzať v Košiciach.

Kategórie a skladba sortimentu v lekárenskom automate Dr.Max:
Výživové doplnky a vitamíny
Tráviace ťažkosti/problémy + probiotiká
Prechladnutie + očné prípravky
Zdravotnícke pomôcky + prvá pomoc
Intímna hygiena + dezinfekcia + kĺby a svaly
Potravinové doplnky pre dospelých a deti

01 - Modified: 2020-09-21 12:25:53 - Feat.: - Title: Vďaka Baby Clubu Dr. Max vznikla nová uspávanka 02 - Modified: 2018-11-13 09:35:30 - Feat.: - Title: Tvárou imidžovej kampane Dr.Max je hokejová legenda Marián Hossa 03 - Modified: 2017-08-28 08:22:10 - Feat.: - Title: Lekárne Dr.Max rozšírili vedenie spoločnosti o komerčného riaditeľa
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 22:08