StoryEditor

Reklama v službe Nákupy Google je dostupná už aj na Slovensku

15.08.2019, 08:16
Autor:
pzpzTSTS
Zahŕňa dôležité produktové informácie ako obrázok produktu a jeho cenu.

Nakupovanie online zjednodušilo prístup k tovarom – či už ide o nový pár topánok alebo príslušenstvo do auta, na webe existuje viacero destinácií, kde môžu používatelia nájsť a prehľadávať rôzne produktové kategórie. 

Keď však nakupujeme online, produkt, ktorý hľadáme, chceme nájsť rýchlo a jednoducho. Preto sa Google rozhodol sprístupniť reklamu v službe Nákupy Google, novú možnosť inzercie vo Vyhľadávači Google na Slovensku, vo Fínsku, Grécku, Maďarsku a Rumunsku.

Reklama v službe Nákupy Google zahŕňa dôležité produktové informácie ako obrázok produktu a jeho cenu. Inzerenti sú tak pomocou tejto vizuálnej reklamy schopní zasiahnuť používateľov, ktorí už tovary vyhľadávajú, takže je u nich väčšia pravdepodobnosť, že na ponuku zareagujú. 

Google

„Sme veľmi radi, že na Slovensku uvádzame Reklamu v službe Nákupy Google. Tieto reklamy už budú zobrazovať obrázok a cenu, čím používateľom pomôžu nájsť produkty, ktoré hľadajú a inzerentom zas osloviť spotrebiteľov, ktorí sú na nákupe,“ hovorí František Štrupl, šéf obchodného oddelenia Googlu pre Českú republiku a Slovensko.

Reklamy v službe Nákupy Google sú dostupné v 94 krajinách a obchodníci majú možnosť inzerovať svoje produkty v rámci novej porovnávacej nákupnej služby. 

Jednou z najnáročnejších výziev, ktorej čelia inzerenti v prípade, že rozširujú svoju ponuku do zahraničia, je príprava nákupných reklám v cudzom jazyku. Pre túto oblasť je dostupná podpora pre inzerentov, ktorí chcú ponúkať svoje produkty v rozličných jazykoch a takisto aj pre tých, ktorí predávajú a dodávajú produkty do viacerých krajín. Google automaticky zobrazí ceny produktov v lokálnej mene

Cieľom Googlu je podporovať prosperujúci retailový ekosystém. Preto sa snaží byť partnerom inzerentov akejkoľvek veľkosti a poskytovať im nástroje, technológiu a rozsah, ktoré potrebujú pre svoj rast v dnešnom digitálnom nákupnom svete.

01 - Modified: 2024-02-15 10:45:13 - Feat.: - Title: František Štrupl z Google: Zákazník sa dnes správa ako produktový detektív 02 - Modified: 2023-07-13 12:27:17 - Feat.: - Title: Úplná novinka Google: Prinášajú svojho chatbota. Dostupný je už aj na Slovensku! 03 - Modified: 2023-06-14 12:26:54 - Feat.: - Title: Poznáme najhodnotnejšie značky sveta. Víťaz rebríčka je rovnaký ako vlani 04 - Modified: 2023-05-10 07:21:40 - Feat.: - Title: Je AI naozaj revolúciou vo vyhľadávaní? Aké riziká so sebou prináša a čo sa bude musieť stať s legislatívou? (anketa Stratégií) 05 - Modified: 2023-05-10 07:20:52 - Feat.: - Title: Začína sa nová éra vyhľadávania na internete. Stratí SEO svoj význam?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:56