StoryEditor

Tancujúci Ronaldo v reklame na ázijský e-shop

21.08.2019, 10:23
Autor:
pzpz
Fanúšikovia sa pýtajú, či to myslí vážne.

Portugalský reprezentant sa rozhodol rozšíriť pole svojho pôsobenia a okrem hrania futbalu prijal ponuku na účinkovanie v reklame.

Síce sme zvyknutí, že v reklamách na športové oblečenie, kozmetické produkty či parfémy a drahé značky sú aj futbalové hviezdy. Táto reklama však nemá žiadny súvis so životom Cristiana Ronalda. Avšak možno o niečom nevieme.

Prijal ponuku na účinkovanie v reklame pre ázijský online obchod Shopee. V tridsať sekundovom spote predvedie priamy kop, z ktorého sa vykľuje tanečná choreografia.

Na Twitteri sa v priebehu chvíle objavilo množstvo komentárov s otázkami, či to hráč Juventusu myslí vážne.

Niektorí používatelia označili reklamu za najhoršiu. A pýtajú sa, koľko dostal Ronaldo za takéto niečo zaplatené a tiež prečo s nakrútením reklamy súhlasil.  

Ronaldo sa stal aj ambasádorom značky Shopee a tak uvidíme, aké reklamy ešte uvidíme.

Chris Feng, výkonný riaditeľ spoločnosti Shopee, uviedol vo vyhlásení: „Sme radi, že môžeme oznámiť naše partnerstvo s Cristianom Ronaldom, jedným z najväčších športovcov doby. Je inšpiráciou pre mnohých a jeho odhodlanie počas futbalových zápasov, je ako náš záväzok voči našim zákazníkom. Spolu s Cristiano Ronaldo sa tešíme na trvalý pozitívny vplyv na náš región.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:13