archív
StoryEditor

Respect APP má novú Managing Directorku

06.09.2019, 12:42
Autor:
(pš)(pš)
Zuzana Marečková prichádza z interného prostredia.

Agentúra Respect APP predstavila novú Managing Directorku. Je ňou Zuzana Marečková, ktorá predtým pôsobila v Respect APP na pozícii Acount Director. Agentúra ju predstavila na svojom Facebook účte ako tú, ktorej "nechýba odhodlanie, zmysel pre procesy, talent na vedenia firmy a najmä víziu."

"Hovorí sa, že reklama predáva ilúzie a dojmy, a že často sa od reality odtrhnú aj samotní ľudia z brandže. Na to si treba dávať pozor. Ale keďže práve reklamná komunikácia pracuje v maximálnej miere s realitou, so spoločenskými javmi, faktami a dátami a prichádza do kontaktu so širokou paletou ľudských očakávaní, správaní a vlastností, nie je až také ťažké vedieť si príčetne vyhodnocovať aj takzvané ľudské zdroje, vedieť si povedať, s kým chceme pracovať.  V Respecte sme radi, ak náš tím posilňujú ľudia, ktorí sú ukotvení v realite, sú autentickí, rozumní, empatickí, prirodzení, dobrí pozorovatelia. Preto nás teší, že Respect APP povedie človek, ktorý má veľké skúsenosti z odboru, a nedosahuje len nejaké tabuľkové výsledky, grafy, nezaoberá sa iba dlhodobým plánovaním alebo organizovaním bežného pracovného dňa, ale aj spríjemňuje atmosféru vo firme a zdravo funguje v medziľudských vzťahoch. Proste robí veci, ktoré už dávno mali byť suverénnou výbavou expertov na komunikáciu a na vrcholový menežment. Držíme Zuzane palce," povedal na margo novej šéfky agentúry jeden zo spolumajiteľov Respect APP Ondrej Štefánik.

 "V Respecte sa od začiatku môjho pôsobenia cítim ako ryba vo vode," hovorí nová Managing Directorka. "Agentúra má perfektných ľudí a veľmi príjemných klientov, ktorí sú agentúre verní dlhé roky. Z toho je jasné, že svoju prácu robíme profesionálne. Teší ma, že môžem byť toho súčasťou. Moje poďakovanie patrí samozrejme Yolke a Ondrejovi za ich dôveru."

Zuzana pôsobí v agentúre Respect APP takmer rok, predtým založila beskilled - jedinečnú vzdelávaciu platformu. Má trinásťročné skúsenosti v reklame  na všetkých pozíciach klientského servisu, ktoré získala v agentúre MUW Saatchi&Saatchi či už na pozícii, Account Manager, Unit Director alebo Staff Coach.

Respect APP v týchto dňoch oslavuje 15 rokov, prednedávnom prešiel zmenou vo vlastníckej štruktúre. Z agentúry odišiel Róbert Slovák, majiteľmi naďalej zostali Yolka Udičová a Ondrej Štefánik. Yolka Udičová je tiež novou členkou prezídia Klubu reklamných agentúr Slovenska.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:35