StoryEditor

Vznikla prvá telefonická linka pre ľudí, ktorí radi prezrádzajú spoilery

24.09.2019, 16:59
Autor:
pzpz
Vytvorila ju ČSOB. Komunikuje ňou študentský FUN účet, ktorý klientov dostane do kina.

ČSOB v aktuálnej študentskej kampani dáva klientom k účtu aj lístky do kina. Aby si študenti mohli filmy naplno užiť, banka sa rozhodla prispieť k riešeniu odvekého problému, ktorému čelí každý filmový fanúšik – neželanému prezrádzaniu spoilerov. Od 19. septembra preto spustila prvú Spoilerovú linku na svete, na ktorú môže zavolať každý, kto túži niekomu vyrozprávať dej filmu alebo seriálu.  

 „Každý pozná ten nepríjemný pocit, keď vám niekto prezradí spoiler. Nemá zmysel haniť týchto ľudí, práve naopak, sú to len filmoví a seriáloví maniaci, ktorí potrebujú byť vypočutí. Aby našim klientom, ktorým rozdávame lístky do kina, nik nepokazil filmové zážitky, zriadili sme pre spoileristov linku, na ktorej sa budú môcť beztrestne vyrozprávať,” približuje Jaroslav Vígh, kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi, ktorá stojí za touto kampaňou.

Tri týždne budú operátori ČSOB pripravení vypočuť si akýkoľvek spoiler, čím zachránia filmové zážitky nielen svojich klientov, ale aj širokej verejnosti. „Chcel by som sa aj touto cestou úprimne poďakovať obetavým zamestnancom ČSOB, ktorí si v najbližších dňoch – pre dobro nás všetkých – vypočujú stovky spoilerov,“ dopĺňa Vígh.

Kampaň okrem online videa, ktoré je nasadené aj ako kinospot, sprevádza OOH špeciálka – Kino Billboard. Už túto stredu 25. septembra sa na parkovisku oproti RTVS v bratislavskej Mlynskej doline uskutoční bezplatné premietanie filmu Justice League, pričom premietacím plátnom bude billboard od ČSOB. 

Vizitka kampane:

Klient: ČSOB
Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi
Creative Director: Jaroslav Vígh
Art Director: Peter Danada, Ivan Tichý, Roman Švajka, Simona Bačová
Copywriter: Dajana Székelyová, Jaroslav Vígh
Stratég: Klaudia Linkeschová, Patrícia Reichlová
Unit Director: Anna Dzurjaníková
Head Account Manager: Anh Doan
Produkcia: Playground13
Réžia: Martin Marček
Kamera: Oliver Záhlava

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:53