GLAMI
StoryEditor

GLAMI spúšťa funkciu vyhľadávania produktov podľa obrázka

27.09.2019, 08:23
Autor:
pzpz
Služba je zatiaľ dostupná cez mobilný web a tablet.

Internetový obchod GLAMI predstavil novú funkciu Vyhľadávanie podľa obrázkov, ktorá pri nakupovaní urýchli celý proces vyhľadávania produktov v reálnom čase. Stáva sa tak jedným z prvých vyhľadávačov, ktorý službu v módnej e-commerce ponúka.  

Vyhľadávanie pomocou obrázkov začínajú aplikovať aj ďalšie internetové obchody, a to predovšetkým v zahraničí. Používateľ sa už nemusí spoliehať len na kľúčové slová, podľa ktorých módny kúsok alebo doplnok hľadá. Od tejto chvíle stačí použiť fotografiu akéhokoľvek odevu, ktorý má na sebe konkrétna osoba alebo obrázok stiahnutý z internetu, nahrať do vyhľadávača pomocou obrázkov a ten okamžite nájde podobné zhody. 

GLAMI

Služba zatiaľ funguje cez mobilný web a tablet, okrem SR aj v Česku, Rumunsku a Maďarsku, a do konca roka 2019 bude služba k dispozícii aj cez webové rozhranie a v mobilnej aplikácii vo všetkých krajinách, kde GLAMI pôsobí.

GLAMI aktuálne pôsobí na trinástich európskych trhoch a plánuje ďalší rozvoj aj za hranice Európy. V súčasnosti možno na slovenskom GLAMI nájsť viac ako 1,6 milióna produktov z viac ako 460 e-shopov na jednom mieste.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:30