archív
StoryEditor

Viera Prievozníková: Kvalitná interná foto a video produkcia prináša množstvo výhod pre nás, aj pre klienta

04.10.2019, 06:00
Predstavujeme Talenty z brandže.

Rubrika odľahčených otázok pokračuje. Dnes odpovedá Viera Prievozníková, account managerka z agentúry 2create. Ako sa do agentúry dostala, popisuje slovami: „Asi ako jedna z mála som zostala v odbore, ktorý som aj vyštudovala. Po praxi v PR agentúre mi do oka padlo práve 2create. Páčila sa mi ich tvorba, priestory, proste všetko. Chcela som sa sem dostať stoj čo stoj...a čuduj sa svete, podarilo sa mi to a už som tu pekných pár rokov :).“

V agentúre sa Viera podieľa na projektoch pre Orange, Daikin, Staropramen, ITB, Mondieu či Bayer. Jej pracovnou náplňou je okrem accountovania aj event management, polygrafia a produkcia.

„Neviem prečo, ale kolegovia mi dali prezývku zViera, ktorá sa akýmsi zázrakom ujala aj mimo pracovnú sféru. Vo voľnom čase sa s kamošmi venujem aj satirickej skupine Svedkovia liehovovi :),“ dopĺňa Viera na úvod.

Na čom aktuálne pracujete?

Za posledných pár mesiacov sa moje zameranie jemne zmenilo. Dôvod je jednoduchý – ľudia stále viac vyhľadávajú a uprednostňujú kvalitný obrazový content či už v podobe fotografií alebo videa. Mať internú profi produkciu je pre reklamku v súčasnosti už viac než nevyhnutné. V tíme už dlhodobo máme skúsených fotografov, kameramanov, strihačov či animátorov, len sme to rozšírili a dali tomu „systém“. A práve tu prišla zmena v mojom zameraní.

U nás v 2create totiž platí, že ak sa chce niekto niečomu viac a hlbšie venovať a vie si to obhájiť, dostáva plnú podporu. Zainvestovali sme do veľmi kvalitnej techniky a vytvorili perfektné technické podmienky na produkciu. Kvalitná interná foto a video produkcia prináša množstvo výhod nielen pre nás, ale hlavne pre našich klientov, ktorí oceňujú hlavne komplexný prístup. Jednak proaktívne prichádzame s návrhmi tém, spracujeme ich od A po Z a následne, čo je asi najdôležitejšia časť, riešime aj tzv. multiefekt. Rozumej, vytvorený materiál využijeme na maximum a rozdistribuujeme ho rôznymi kanálmi, aby dosiahol stanovené ciele.

A ja to mám tak trochu pod palcom :).

Pre akého klienta na domácom trhu by ste raz chcela robiť? A prečo?

Všetko je to o ľuďoch. Z praxe som sa naučila, že nejde o značku ako takú, ale o to, akí ľudia v nej pracujú. Ak natrafíte na správneho klienta, dokážete aj z menej sexy značky vykúzliť zázraky. A o to viac vás to potom napĺňa.

Na kreatíve akej svetovej značky by ste sa chceli podieľať, keby ste dostali možnosť ľubovoľne si vybrať?

Tých svetových lovebrandov je veľa a príde mi už ako marketingové klišé ich tu vymenovávať :). Hlavne ako som spomínala vyššie, aj pri svetových značkách je to všetko len a len o ľuďoch. Buď skončíte len pri adaptácií kampane, ktorú vytvorila grupa alebo získate voľnejšiu ruku a parťáka, ktorý vás pred grupou podporí a bude ťahať spolu s vami.

Hovoria vám ľudia, že ich na vás niečo prekvapuje?

Zvedavosť. Som naozaj chorobne zvedavá a niekedy tým prekvapujem aj samú seba :).

 Keby ste sa mohli stať odborníkom na niečo cez noc, čo by to bolo?

Je toho strašne veľa. Som ten typ, čo chce všetko vyskúšať a všetkému rozumieť.

Ak by ste mali vybrať tri prídavné mená, aby ste sa opísali, ktoré by to boli?

Zákernejšia otázka sa nedala položiť :). Zvedavá, zodpovedná a empatická...asi, neviem, na toto sa treba pýtať vždy niekoho iného :).

Čo najlepšie sa vám podarilo v roku 2018?

Rok 2018 bol už dávno, v reklame ide čas veľmi rýchlo :). Hlavne je toho naozaj veľa a  je to vždy rôznorodé. Aj preto ma práca tak strašne baví.

Z takých tých naj projektov by som možno vypichla Dni pražského piva pre Staropramen, interný seriál pre Orange alebo dobročinné projekty, ktoré riešime priamo u nás v 2create.

Na čo ste pyšná?

Že sa šéf nechal ukecať, plesol sa po vačku a zainvestoval do nášho štúdia, čím rozbehol náš interný produkčný tím :)

Akú radu dáte vášmu ja, ako nováčikovi v brandži?

Nebrať si feedback až príliš osobne :).

01 - Modified: 2019-08-21 11:00:24 - Feat.: 0 - Title: Patrícia Reichlová: Mám blízko k sociálnemu podnikaniu. Rozbieham projekt na podporu lokálnych iniciatív 02 - Modified: 2019-08-30 10:47:56 - Feat.: 0 - Title: Jakub Svetlík: Je pre mňa výzvou robiť kreatívu neznámej lokálnej značky tak, aby si ju ľudia obľúbili 03 - Modified: 2019-09-13 07:46:11 - Feat.: 0 - Title: Mikuláš Prokop: Chcel by som dostať pod ruku klienta, ktorého produkty budem milovať 04 - Modified: 2019-09-20 09:15:03 - Feat.: 0 - Title: Lenka Vidiečanová: K online marketingu som sa dostala náhodou. Študovala som divadelnú produkciu 05 - Modified: 2019-09-27 08:27:03 - Feat.: 0 - Title: Matúš Kováč: Chcel by som pracovať pre klienta s bohatou históriou
01 - Modified: 2024-04-08 09:09:03 - Feat.: - Title: Lenka Čerge Kubušová: Reklama je nekonečná hra, stále musíte byť v pozore 02 - Modified: 2024-03-06 08:00:00 - Feat.: - Title: Môj kariérny sen je splnený: Pracujem v najlepšej agentúre 03 - Modified: 2024-02-23 14:16:12 - Feat.: - Title: Noví ľudia a situácie posúvajú hranice mojej kreativity. Aj trpezlivosti 04 - Modified: 2024-02-07 09:00:00 - Feat.: - Title: Aj z vytrhnutého kontextu môže v reklame vzniknúť niečo veľkolepé 05 - Modified: 2024-01-31 09:00:00 - Feat.: - Title: V marketingu nikdy neupadnete do stereotypu, vždy vás prekvapí nejaká výzva
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:26