StoryEditor

O slovenskej reklame píšu zahraničné weby

04.10.2019, 14:20
Autor:
pzpz
Ide o reklamu z dielne Wiktor Leo Burnett a Leopard Production.

Novinka Dospinox je reklama na liek proti nespavosti. Ak má niekto v noci problém spať, pretože mu v spálni skupina O-Zone hrá známy hit Dragostea Din Tei, nepomôže nič, iba ponúkaný liek.

Reklama sa krátko po spustený zapáčila aj v zahraničí. Článok o nej napísali na portáli Shots a medzi najkreatívnejšie reklamy ju zaradila aj stránka Ads of the World.

"Robiť kampaň na produkt, ktorý pomôže zaspať je snom každého kreatívca a my sme si túto výrobu naozaj užili. Dlho sme riešili, ako znázorniť muky, ktoré človek pri insomnii zažíva a nakoniec sme sa zhodli, že pesnička Dragostea din od O-Zone je presne ten klinec do hlavy, ktorý nejde len tak vytiahnuť. Veľmi si vážime prístup režiséra Maxa Tureka  a producenta Martina Andráša z Leopard Production, ktorí sa tejto príležitosti chopili a pomohli nám vytvoriť tento svieži a veselý spot. Poďakovanie samozrejme patrí aj nášmu klientovi,  Radovi Danišovi z S&D Pharma SK, ktorý sa pre tento návrh nadchol a umožnil nám ho realizovať, " hovoria Štefan Andrejco a Martin Keder, kreatívni riaditelia agentúry Wiktor Leo Burnett.

Agentúra Wiktor Leo Burnett sa pochválila aj na svojej facebookovej stránke.

Vizitka kampane:

Názov:  Dospinox
Klient: S&D Pharma SK
Agentúra: Wiktor Leo Burnett
Creative Director: Štefan Andrejco, Martin Keder
Art Director: Štefan Andrejco
Copywriter: Martin Keder
Account: Simona Bobeková
Réžia: Maximilián Turek
Produkcia: Martin Andráš, Leopard Production

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:37