StoryEditor

Blíži sa termín odovzdávania ocenení Hermes komunikátor 2019

11.11.2019, 08:20
Autor:
(pš)(pš)
Kto sa stane najlepšie komunikujúcou spoločnosťou, sa dozvieme takmer o týždeň.

Hermes Komunikátor roka je jediné ocenenie pre najlepšie komunikujúcu inštitúciu v Slovenskej republike so zákazníkom. Témou kampane aktuálneho ročníka súťaže je heslo Za nešifrovanú komunikáciu. „Najlepšia komunikácia so zákazníkom by mala byť nielen kreatívna, ale na konci dňa predovšetkým jasná – bez šifrovania komunikačných posolstiev,“ uzavrela Tina Gvušč, organizátorka podujatia.

Ocenenia za najlepšie komunikujúcu spoločnosť sa odovzdávajú vo viacerých kategóriách: Bankovníctvo, Telekomunikácie, Automobily, Poisťovníctvo a Obchodné reťazce. Okrem odbornej poroty, za víťazov hlasovala aj verejnosť. Kto uspel v internetovom hlasovaní sa dozvieme na slávnostnom galavačere.

Odovzdávanie cien 6. ročníka národnej súťaže HERMES Komunikátor roka prinesie okrem vyhlásenia víťazov za rok 2019 aj predstavenie najlepších komunikačných kampaní. Môžete sa tešiť na zaujímavé prednášky od prieskumnej spoločnosti MEDIAN SK, ktorá je odborným garantom projektu, a samozrejme na príjemnú spoločnosť s výbornou príležitosťou na networking. V závere galavečera slávnostne uvedieme do marketingových vôd digitálnu platformu HERMES Akadémia komunikácie.

Galavečer HERMES Komunikátor roka 2019 sa uskutoční v stredu 20. novembra od 18:00 v priestoroch DoubleTree by Hilton v Bratislave. V prípade záujmu o účasť, organizátori ponúkajú možnosť zakúpiť si lístky na slávnostné vyhlasovanie.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:47