StoryEditor

Nové O2 paušály promujú v online viaceré známe osobnosti

14.11.2019, 07:54
Autor:
pzpz
K Zdene Studenkovej sa pridala LucyPug, komik Fero Joke či raper Separ.

O2 predstavilo nové O2 SMART Paušály. Do nich pridalo okrem veľkých objemov dát aj vybrané služby prémiového obsahu ako je HBO GO, O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N, a to v cene paušálu podľa výberu zákazníka.

Okrem tradičnej marketingovej kampane O2 pracuje aj so samostatnou online kampaňou.

„Existuje mnoho variantov nášho O2 SMART Paušálu a každý zákazník si môže vyskladať svoj vlastný. Aby si aj zákazníci vedeli predstaviť možnosti kombinácií, rozhodli sme sa v online priestore osloviť influencerov, teda osobnosti spojené s obsahom, ktorý po novom v paušáloch ponúkame,“ hovorí Markéta Plichtová, manažérka sociálnych médií a magazínu Sóda.

Každá z osobností sa stala ambasádorom svojho O2 SMART Paušálu a prostredníctvom svojich sociálnych sietí predstavuje benefity a aplikácie, ktoré sa nachádzajú v paušále. Jednou z  tvárí je aj prvá dáma slovenského filmu a divadla Zdenka Studenková, ktorá vo svojom SMART Paušále predstavuje prémiovú službu HBO GO, pretože Zdenka sa ako jedna z mála slovenských hercov objavila aj v produkcii HBO v seriáli Terapie.

;

Medzi tvárami je Lady Zika, ktorá je kráľovnou slovenského TikToku a zároveň komunikuje na mladých ľudí na Instagrame, LucyPug, jedna z najznámejších slovenských vlogeriek na Youtube, internetový komik Fero Joke, raper Separ propagujúci Tidal.

Medzi tvárami je Lady Zika, ktorá je kráľovnou slovenského TikToku a zároveň komunikuje na mladých ľudí na Instagrame, LucyPug, jedna z najznámejších slovenských vlogeriek na Youtube, internetový komik Fero Joke, raper Separ propagujúci Tidal.

Vizitka kampane

Klient: Markéta Plichtová, Lucia Petrášová, Veronika Vicenová
Kreatívna agentúra: Triad Advertising:
Strategy director: Martin Woska
Copywriter: Vlado Kurek, Matúš Hliboký, Adam Baška
Art director: Marek Barančík, Csilla Polák
Social media brand manager: Mária Hadzimová, Simona Benetinová
Account manager: Zuzana Bosmanová, Matej Pechota

Mediálna agentúra: ZenithMedia
Account Teamleader: Martin Babják
Senior Account Manager: Soňa Polláková
Senior Digital Consultant & Influencer leader: Ľuboš Oláh
Senior Digital Consultant & Strategy leader: Nikoleta Sisiková

01 - Modified: 2022-02-01 15:49:09 - Feat.: - Title: O2 oslavuje 15 rokov. Svojim zákazníkom rozdáva darčeky 02 - Modified: 2021-11-21 15:28:32 - Feat.: - Title: Luddo a Moya sa pripravujú na sviatky. O2 predstavuje vianočnú kampaň 03 - Modified: 2021-11-21 14:55:06 - Feat.: - Title: Férová Nadácia O2 odovzdá symbolický kľúč z Nežnej revolúcie až 89 osobnostiam 04 - Modified: 2021-06-23 12:39:44 - Feat.: - Title: Šéfka marketingu O2: Chceme, aby ľudia uvažovali nad informáciami, ktoré zdieľajú 05 - Modified: 2021-05-25 14:09:37 - Feat.: - Title: O2 chce poraziť hoaxy a vrátiť rozum na internet, v kampani ako prvé použilo deepfake
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 20:05