NFL
StoryEditor

Super Bowl hlási dva mesiace pred podujatím vypredané

27.11.2019, 06:23
Autor:
redred
Jennifer Lopez, Shakira, premiérovo Porsche. Aj to bude februárový Super Bowl.

Blíži sa 54. ročník prestížnej športovej udalosti, ktorá rok čo rok láme rekordy v sledovanosti i hodnote reklamného priestoru. Organizátori finálového zápasu play-off severoamerickej NFL (National Football League), známeho najmä pod názvom Super Bowl, sľubujú sledovanosť vyše 100 miliónov ľudí. Športová, divácka a reklamná šou sa odohrá 2. februára na štadióne Hard Rock Stadium v Miami na Floride. Hviezdami večera budú okrem športovcov aj svetoznáme speváčky Jennifer Lopez a Shakira. A samozrejme záujemcov čaká opäť festival svetových značiek, ktoré chcú takto zabojovať o svojho zákazníka.

V prestížnej spoločnosti sa rok čo rok snažia upútať v rámci reklamných blokov aj marketingoví giganti, ktorí neváhajú za  30 sekundový spot zaplatiť vyše 5 miliónov dolárov. Televízna spoločnosť Fox, ktorá vlastní vysielacie práva, v pondelok 25. novembra ohlásila, že reklamný priestor je pre nadchádzajúci event vypredaný.

Spomedzi reklamných partnerov sa v elitnej spoločnosti predstaví po prvý raz v histórii aj brand  Porsche. Po HyundaiKia pôjde o tretieho automobilového giganta, ktorý potvrdil tohtoročnú účasť v reklamnom priestore podujatia.

Porsche má skvelý dôvod aj príležitosť. Na trh totiž uvádza svoje prvé plne elektrické vozidlo Taycan, ktorého cena sa v úvode predaja odhaduje na 154 000 dolárov. Volkswagen Group, pod ktorú Porsche patrí, sa naposledy objavila na Super Bowl v roku 2014 so značkou Audi.

A takto vyzeral Super Bowl v tomto roku:

01 - Modified: 2019-02-05 07:12:32 - Feat.: 0 - Title: Super Bowl LII. Ide o zápas NFL alebo o súboj značiek o najlepšiu reklamu? 02 - Modified: 2019-02-05 07:23:05 - Feat.: 0 - Title: Super Bowl ovládol Bud Light, Burger King a trailery na Game of Thrones či Handmaid's Tale
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 06:22