Performics
StoryEditor

Agentúre Performics pribudla do portfólia spoločnosť FIT PLUS

29.11.2019, 07:57
Autor:
TSTS
Postará sa o nákup mediálneho priestoru a online reklamu.

Agentúra Performics nadviazala spoluprácu so spoločnosťou FIT PLUS. V rámci spolupráce poskytne služby v oblasti online reklamy a nákupu priestoru v online médiách.

FIT PLUS je na trhu už 25 rokov a je výhradným zástupcom značky Weider, LifeFitness a ďalších prémiových značiek pre Slovensko. Ponúka najširší sortiment doplnkov výživy, posilňovacích zariadení a fitness doplnkov.

„Agentúru Performics sme oslovili o spoluprácu na základe kombinácie viacerých pre nás dôležitých faktorov: výsledkov ich prác, viacerých odporúčaní z vlastných kruhov a know-how. Už na začiatku našej spolupráce sme dosiahli pomerne veľké zvýšenie efektívnosti kampaní. Páči sa mi ich dravosť, prístup k riešeniu problémov a transparentnosť v rámci celej našej spolupráce. Verím, že tento trend bude naďalej pokračovať a spoločne posunieme značku FIT PLUS na vyššiu úroveň,“ vyjadril sa Head of Digital Marketing spoločnosti FIT PLUS Adam Polakovič.

Agentúra poskytuje klientovi služby v oblasti digitálneho marketingu. Má na starosti digitálne kampane v rámci výkonnosti, ale aj značky, ktorými podporuje zvýšenie predaja výživových doplnkov. V blízkej budúcnosti plánuje agentúra rozšíriť spoluprácu aj o ďalšie média. Cieľom spolupráce je dostať značku FIT PLUS do TOP 3 v oblasti predaja výživových doplnkov na Slovensku.

„Sme radi, že môžeme v rámci našej agentúry Performics rozvíjať aj takéto značky ako je FIT PLUS a byť súčasťou jej rastu. Zo spolupráce sa veľmi tešíme a veríme, že pôjde tým správnym smerom,“ dopĺňa Business Development Manager Michal Dedinský.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 15:32