StoryEditor

Na trh prichádza Mannschaft. Nová agentúra so známymi tvárami

17.12.2019, 23:48
Autor:
(pš)(pš)redred
Stoja za ňou kreatívci Adam Marčan a Matúš Kvas.

Je to oficiálne. V závere roka sa potvrdila novinka na domácom reklamnom trhu - svoje brány otvára agentúra Mannschaft, ktorú predstavujú Adam Marčan a Matúš Kvas. Ako kreatívna dvojička predtým pôsobili v agentúre MUW Saatchi & Saatchi.

Duo sa rozhodlo zúročiť svoje skúsenosti z práce na veľkých kampaniach. “Predchádzajúce pôsobiská boli fantastickou školou, naučili sme sa robiť poctivú reklamu. Tú chceme klientom ponúkať aj naďalej, tentokrát už pod vlastným menom a o to väčšou chuťou tvoriť výnimočné nápady,” hovorí jeden zo zakladateľov Matúš Kvas. Matúš okrem Muw Saatchi&Saatchi pracoval pre agentúru Seesame.

Novej agentúre sa v niekoľkých tendroch podarilo získať vlastných klientov. “Dokázali sme si, že vieme konkurovať aj väčším, etablovanejším agentúram. Myslíme si, že našou najsilnejšou stránkou sú unikátne ľudské insighty, ktoré dokážeme prirodzene napojiť na DNA danej značky,” vysvetľuje Adam Marčan, ktorý má na konte desiatky domácich a zahraničných kreatívnych ocenení. Jeden z jeho posledných počinov v agentúre Muw Saatchi&Saatchi bola kampaň pre Šariš - uvedenie značky Ejl na náš trh.

Už čoskoro uvidíme prvé agentúrne práce. “Radi by sme okrem zaujímavých insightov prinášali aj výrazné exekúcie. V dnešnej dobe digitálu, kedy si ľudia sami vyberajú, ktorú reklamu dopozerajú a ktorú nie, je viac ako dôležité nenudiť človeka reklamným stereotypom. Nech to znie akokoľvek klišé, toto bude pre nás najväčšou výzvou,” uzatvára Adam Marčan.

Agentúra postupne rozbieha komunikáciu na sociálnych sieťach, ich pracovný aj životný progres môžete sledovať na Instagrame.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 14:46