StoryEditor

Facebook predstaví Super Bowl reklamu. V hlavnej úlohe Sylvester Stallone a Chris Rock

02.01.2020, 09:15
Autor:
pzpz
Spoločnosť investuje do reklamného priestoru počas finále NFL prvýkrát.

Blíži sa 54. ročník prestížnej športovej a pre niektorých aj reklamnej udalosti, ktorú športoví fanúšikovia a nadšenci pre reklamu nepochybne sledujú.

Finálový zápas play-off severoamerickej NFL, známy aj pod názvom Super Bowl, sa odohrá 2. februára na štadióne Hard Rock Stadium v Miami na Floride. Sľubovaná sledovanosť vyše 100 miliónov divákom pochopiteľne láka aj svetové značky. Svedčí o tom vypredaný reklamný priestor, ktorý televízna spoločnosť Fox vlastniaca vysielacie práva, oznámila už 25. novembra.

Medzi najprestížnejšie značky, ktoré za 30 sekundový reklamný priestor neváhajú zaplatiť viac ako 5 miliónov amerických dolárov, sa na Super Bowl 2020 pridá Facebook.

Spoločnosť vo svojom minútovom spote stavila na známe tváre. Hlavnou postavou reklamy sa stal Sylvester Stallone, ktorý stvárni postavu Rockyho. Podľa doterajších informácií sa niekoľko záberov nakrúca na schodoch vedúcich do múzea moderného umenia vo Philadelphii. Druhou známou osobnosťou, ktorú v reklame uvidíme je Chris Rock. 

Stallone prezradil plány Facebooku keď na svojom Instagrame uverejnil video z natáčania. Keďže nespomenul značky, nebolo jasné, pre koho reklamu nakrúca. 

Na Twitteri niekoľko dní na to, poďakoval Facebooku za spoluprácu. 

Twitter

Reklama bude súčasťou marketingovej kampane „Viac spolu“, ktorá propaguje najmä Facebook skupiny. Sociálnu sieť predstavuje ako súkromný priestor, kde si používatelia nájdu množstvo priateľov prostredníctvom záujmov a spoločných aktivít. 

01 - Modified: 2020-01-23 09:16:45 - Feat.: - Title: Športovo-reklamná udalosť roka sa blíži. Super Bowl si pozrieme už 2. februára 02 - Modified: 2020-01-09 12:15:11 - Feat.: - Title: Za reklamu na Super Bowl si zaplatili Trump aj Bloomberg
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:10