archív
StoryEditor

Effectivity sa rozšírilo aj do Prahy. Pražský tím vedú ľudia zo Slovenska

21.01.2020, 09:31
Autor:
(pš)(pš)
Sú nimi Soňa Podstupková a Mário Poór.

Od januára funguje v Prahe pobočka slovenskej agentúry Effectivity POWERED BY PUBLICIS. Dôvody vzniku sformuloval šéf agentúry Daniel Abrahám takto: "Vzhľadom na vývoj našich zákaziek v posledných dvoch rokoch bolo len otázkou času, kedy si Praha vyžiada trvalý office. Som nesmierne pyšný na náš pražský tím. Vznikol v rekordne krátkom čase a dokázal pritiahnuť aj ďalších špičkových kreatívcov, ktorí naskočili na tento rýchlik. Už dlho deklarujeme, že v reklame je federácia obnovená, a to je pre reklamnú brandžu vynikajúca správa."

Kreatívu v českej pobočke povedie kreatívna riaditeľka Soňa Podstupková, ktorá na novú pozíciu prichádza z Effectivity, kde pracovala ako Creative Team Leader päť rokov. Posilou novovzniknutej agentúry je aj Mário Poór, ktorý v českej Effectivity bude pôsobiť ako Head of Design. Bude tiež lídrom a stratégom práve tvoriacej sa hokejovej komunikácie. Mário prišiel do Effectivity z agentúry Respect APP.

Pod vedením Soni a Mária sa v pražskej pobočke sformoval federálny kreatívny tím. Čoskoro vám predstavíme kampaň z ich dielne.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:55