Respect APP
StoryEditor

Agentúra Respect APP uspela v medzinárodnom tendri

23.01.2020, 12:12
Autor:
TSTS
Na starosti bude mať nastavenie kreatívnej stratégie a komunikáciu nápoja.

Agentúra Respect APP rozširuje portfólio svojich klientov. Podarilo sa jej uspieť v medzinárodnom tendri na nový produkt z dielne ASAHI Breweries Europe.

„Agentúra Respect APP uspela v našom tendri nakoľko jednoznačne najlepšie vyriešili výzvy v našom zadaní a priniesli kreatívnu cestu, ktorá vysvetľuje prínos tohto produktu jasnou a zároveň kreatívnou formou tak, aby komunikácia bola zapamätateľná,“ uviedla Martina Schmidt, Head of Innovation pre Asahi Breweries Europe. 

Názov ako aj pozadie samotného produktu zatiaľ nie je možné priblížiť. Agentúra bude mať na starosti nastavenie kreatívnej stratégie a komunikáciu zatiaľ nešpecifikovaného nápoja v rámci európskeho trhu. Produkt bude distribuovaný a komunikovaný v najbližších mesiacoch.

Sme veľmi radi, že sme dokázali využiť príležitosť a potenciál zaujať a uspieť v rámci medzinárodnej konkurencie. Účasť v tendri pre taký unikátny zahraničný projekt bola pre nás veľkou výzvou. Je to príležitosť, ktorá sa agentúram naskytne raz za desaťročie a preto je pre nás možnosť pracovať na tomto projekte veľkým úspechom a motiváciou zároveň,“ uviedla managing directorka agentúry Zuzana Marečková.

​ASAHI Breweries Europe je súčasťou japonského pivovarníckeho koncernu ASAHI, ktorý odkúpil viacero stredoeurópskych pivovarníckych spoločností od skupiny SAB Miller. V súčastnosti vlastní 11 pivovarov - okrem Plzeňského Prazdroja na Slovensku a v Čechách, sú to aj pivovary v Poľsku, Maďarsku a Rumunsku.

 

01 - Modified: 2019-10-01 19:04:34 - Feat.: 0 - Title: Respect APP oslavuje 15 narodeniny a mení svoje logo 02 - Modified: 2019-10-03 14:23:05 - Feat.: 0 - Title: Úsmev ako dar má novú kampaň: Aby rodina zostala spolu 03 - Modified: 2020-01-14 08:21:14 - Feat.: 0 - Title: Reklama ako z hororu. Z billboardu mizne malé dievčatko
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:17