StoryEditor

Slovenská sporiteľňa má novú kampaň: Nechaj to na Georgea

31.01.2020, 09:20
Autor:
pzpz
Televízny spot pre dva trhy režíroval Eli Arenson.

Nová medzinárodná kampaň Slovenskej sporiteľne bola vytvorená pre dva trhy súčasne. Okrem Slovákov ju uvidia aj diváci v susednom Rakúsku, kde skupina Erste tiež pôsobí.

Televízny spot režíroval Eli Arenson, režisér z Los Angeles, ktorý má na konte reklamy pre Nike, Karla Lagerfelda, či videoklipy pre rapera A$AP Rockyho. Pre Slovenskú sporiteľňu a Erste Bank vytvoril moderný spot, ktorý ukazuje, ako jednoducho, bezpečne, vždy a všade bankovať s Georgeom. Najobľúbenejšie mobilné bankovanie  navyše umožňuje aj pravidelné investičné sporenie.

Cieľom kampane je ukázať, že tak, ako je jednoduché s Georgeom bankovať, je odteraz jednoduché s Georgeom aj investovať. George prináša všetkým našim klientom veľkú novinku - možnosť investovať priamo zo svojho mobilu pár klikmi, čím nastavujeme nový klientsky štandard v oblasti investovania. Teší ma, že máme ďalší dôvod, ktorý potvrdzuje, prečo je George najobľúbenejšie mobilné bankovanie,“ hovorí o novej kampani Peter Holík, vedúci marketingovej komunikácie Slovenskej sporiteľne.

Slovenská sporiteľňa

Kampaň je mediálne podporená nasadením v televízii, digitále (programatic, social media, video), OOH (CLV, kinoreklama) a v rádiu.

Slovenská sporiteľňa

Vizitka kampane:

Kreatívna agentúra: Jung von Matt
Art director: Eva Zefferer, Gerd Schulte-Doeinghaus
Režisér:  Eli Arenson
Produkčná spoločnosť: Kaiserschnitt Film
Adaptácia: Zaraguza
Art director: Milan Malý
Copywrighting: Eva Myjavcová
Account: Eva Klimeková
Hudba: FATMUSIC

01 - Modified: 2019-11-12 08:52:36 - Feat.: 0 - Title: Slovenská sporiteľňa: Si Vreckový rebel, Vybalansovaný pohoďák či Zasnený prokrastinátor? 02 - Modified: 2020-01-10 08:00:04 - Feat.: 0 - Title: Slovenská sporiteľňa predstavila bankovú aplikáciu vyvinutú pre firemných klientov 03 - Modified: 2019-12-19 08:56:44 - Feat.: 0 - Title: Vlogy generálneho riaditeľa Slovenskej sporiteľne sú najlepším európskym projektom
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 03:59