StoryEditor

Office roka: Ktoré kancelárie zabojujú tento rok o titul?

06.02.2020, 19:20
Autor:
TSTSpzpz
Pozrite si top osem nominácií na víťazov.

Štvrtý ročník súťaže Office roka, ktorú organizuje spoločnosť CBRE, už pozná svojich TOP osem najhorúcejších nominácií na víťazov. 

Tento rok sa do súťaže  prihlásilo celkom 30 slovenských firiem rôznych veľkostí aj oblastí podnikania, pričom každá z nich vynikala v niečom inom.

Do užšieho výberu sa z nich podarilo prebojovať finalistom, ktorých je dokopy osem. Tí dostanú možnosť osobne privítať vo svojich kanceláriách aj odbornú porotu zloženú z pätice odborníkov na pracovné prostredie, dizajnérov a architektov. Patria medzi nich Barbora Markechová, Peter Stec, Michal Riabič, Katarína Cihová a Ján Matulník.

Firmy si následne zmerajú sily v troch kategóriách: Inovatívna kancelária, Zdravá kancelária a Kancelária ako DNA firmy. Ako je už zvykom, okrem víťazov v týchto kategóriách bude vyhlásený aj Absolútny víťaz Office roka. 

O titul Office roka zabojujú tieto kancelárie:

  • HB REAVIS
  • WEBSUPPORT
  • ALITER TECHNOLOGIES
  • PERNOD RICARD SLOVAKIA
  • CAMPUS CITY
  • AUSTRIAN BETON WERK
  • ANODIUS
  • ARVAL

O tom, že úroveň slovenských kancelárií dosahuje stále vyššiu úroveň svedčia aj slová Jána Matulníka, vedúceho oblasti architektúry a dizajnu spoločnosti CBRE, ktorá je organizátorom súťaže. „Je naozaj skvelé každý rok sledovať, že aj na Slovensku máme čoraz väčšie množstvo veľmi kvalitných a premyslených kancelárií, čoho dôkazom sú aj tohtoroční finalisti súťaže. Zaujímavá bola práve rôznorodosť súťažných návrhov, kde proti sebe stáli interiéry tvorené súčasne s celou budovou, a tým odzrkadľovali výrazný kontakt s exteriérom. Na druhej strane stáli interiéry navrhované do biznis centier v menšom merítku, ale aj veľké kancelárske plochy office gigantov. Vybrať z nich top 8  bolo naozaj veľmi náročné. Najnáročnejšie však bude pre nás porotcov vybrať tých, ktorí sa postavia na stupienky víťazov,“ komentuje Ján Matulník, ktorý je zároveň aj jedným z porotcov tohto ročníka. 

01 - Modified: 2019-01-23 10:38:42 - Feat.: 0 - Title: Toto sú najkrajšie slovenské kancelárie. Vyhlásili nominácie na Office roka 2018
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:42