StoryEditor

PS:Digital a PS:Events majú novú pobočku PS:Sunrise

17.02.2020, 11:10
Autor:
TSTS
Agentúra pôsobí v Košiciach.

Začiatkom roka vznikla nová marketingová agentúra s názvom PS:Sunrise, ktorá je „najmladšou sestrou“ agentúr PS:Digital a PS:Events. Ide o novú fullservisovú digitálnu a eventovú agentúru, ktorá pôsobí v Košiciach.

PS

​„Som predvedčený, že toto prepojenie a know-how PS:Digital a PS:Events v oblasti digitálneho marketingu, organizácie a bezpečnosti eventov môže prostredníctvom PS:Sunrise obohatiť marketingový trh v Košiciach a priniesť klientom nové možnosti pre ich digitálne kampane a marketingové eventy,“ hovorí Peter Šebo, zakladateľ PS:Digital a spolumajiteľ PS:Events a PS:Sunrise.

Teraz môžeme flexibilnejšie reagovať na potreby klientov na východe Slovenska. Naším cieľom je im prinášať vysokú úroveň kvality digitálu aj eventov,“ dopĺňa Barbora Okruhľanská, ktorá sa stala Managing Directorkou PS:Sunrise.

PS

​Barbora Okruhľanská pôsobí v marketingu viac ako desať rokov. Od roku 2009 pracovala ako odborná redaktorka v mesačníku Stratégie (rubriky Reklama a Digital), potom ako marketingová špecialistka a koordinátorka Academic Programu v softvérovej spoločnosti SAS Slovakia. Má skúsenosti s prácou v neziskovom sektore, s organizáciou a manažovaním podujatí a rôznych projektov. Počas materskej dovolenky sa v Košiciach venovala redakčnej činnosti a prednášaniu o mediálnej výchove v digitálnom svete. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:04