StoryEditor

HELL bude mať nové reklamy. Ich tvárou bude opäť Bruce Willis

02.03.2020, 12:01
Autor:
redred
Popri hercovi sa objaví aj modelka Zuleya Rivera.

HELL predĺži spoluprácu s Bruce Willis. Značka tak pokračuje v spolupráci s hercom na nasledovné dva roky. Po boku hollywoodskeho herca sa objaví aj modelka Zuleyka Rivera, ktorú môžete poznať z videoklipu k pesničke Despacito s počtom 6,6 miliárd zobrazení či zo súťaže krásy Miss Universe, ktorú vyhrala v roku 2006.

Herca si značka vybrala pred dvomi rokmi, keď sa rozhodla spojiť sa s hviezdou, ktorá bude predstavovať rovnaké hodnoty ako samotná značka. „Bruce Willis má všetko, čo značka HELL reprezentuje:  je silný, dynamický a odvážny. Práca, ktorú sme v posledných rokoch robili, potvrdila, že naša oddanosť pre kvalitu je podobná, a preto chceme v našej spolupráci pokračovať,” hovorí Péter Pantl, medzinárodný riaditeľ pre komunikáciu a marketing pre HELL ENERGY.

V čase, keď si značka prvýkrát vyberala svoju hlavnú hviezdu do reklamy, použili rovnaký kľúč výberu – hviezda, ktorá sa stotožňuje s hodnotami značky. Myšlienka samotného spotu bola koncipovaná na základe hercovho celoživotného brandu. Nesmrteľný, akčný hrdina je ocitne v pochmúrnom centre, kde ho energicky zachráni HELL ENERGY. Spot si môžete pozrieť tu.

Nové obsadenie v reklame si budeme môcť pozrieť v nasledovných týždňoch. Spot sa bude natáčať v marci v New Yorku.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 03:10