archív
StoryEditor

Operátori reagujú na vzniknutú situáciu. Ponúkajú programy zdarma

13.03.2020, 12:16
Autor:
pzpz
Platí to pre zákazníkov Orange TV a Magio TV od Telekomu.

Na aktuálne dianie na Slovensku v súvislosti s vyhlásením mimoriadneho stavu reagujú aj mobilní operátori Orange a Telekom.

Orange

Orange si uvedomuje dopady aktuálnej nepriaznivej situácie aj na svojich zákazníkov a ich rodiny, a preto im chce spríjemniť čas strávený doma. Mení ponuku Orange TV a pre všetkých svojich zákazníkov, ktorí využívajú služby Orange TV na optike, cez  satelit alebo cez internet, dáva automaticky k dispozícii a bezplatne balík všetkých detských staníc z Balíka deti A a Balíka deti Z až do 31. marca. Bez ďalších poplatkov bude možné sledovať aj Disney Channel, Minimax či LaLa TV.

Okrem toho do 30. apríla ponúka všetkým používateľom Orange TV všetky stanice z prémiového Balíka FilmBox Premium vrátane filmovej stanice FilmBox. Ponuka balíka je nasledovná: od filmových balíkov (FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium HD, FilmBox Family), dokumentárnych (DocuBox HD), športových (FightBox HD), pre dospelých (EroX HD, EroXXX HD) či lifestyle (FashionBox HD, Fast&FunBox HD, 360 TuneBox HD). Zároveň naďalej pokračuje exkluzívne vysielane National Geographic Channel HD a National Geographic Wild (do 31. marca).

Uvedené programové balíky budú sprístupnené všetkým zákazníkom automaticky, ponuka neplatí len pre tých, ktorí využívajú služby Biznis TV. Pre zákazníkov, ktorí majú Orange TV cez optiku, Orange bezplatne sprístupňuje aj stanice Minimax, LaLa TV HD, KI:KA (Kinderkanal) a FilmBox. V prípade, že zákazníci majú Orange TV cez satelit alebo internet, majú oddnes sprístupnené aj stanice Minimax, LaLa TV a FilmBox.

Telekom

Telekom taktiež vychádza v ústrety rodinám a deťom, ktorí momentálne trávia čas doma. Od 13. marca do 13. apríla sprístupňuje všetkým zákazníkom množstvo detských, filmových či lifestylových televíznych kanálov.

Deti sa môžu tešiť na Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu skrátiť chvíle na MTV dance, MTV hits či MTV Rock. Fanúšikovia filmov môžu sledovať FilmBox Extra či FilmBox Premium. A do pozornosti dáva Telekom aj dokumentárny TV kanál BBC Earth s množstvom zaujímavých sérií.

O aktiváciu nie je potrebné žiadať, budú sprístupnené automaticky. Pre zobrazenie televíznych kanálov odporúča mobilný operátor reštart Magio boxu.

V najbližších dňoch zároveň zákazníkom s aktívnou službou Magio GO sprístupní vo videopožičovni bezplatne nasledujúce tituly:

  • Hovory s TGM
  • Noc na Karlštejně
  • Ťah pešiakom
  • Syn zmaru
  • Nálet na Čchung-čching
  • Krajčírka
  • A. Poe: Archa bláznov
  • Nesmrteľná teta
  • Posledný bozk
  • Rezistencia

01 - Modified: 2020-03-11 15:08:31 - Feat.: 0 - Title: SWAN reaguje na zatvorené školy a škôlky. Pridáva detské kanály zadarmo
01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-11-30 14:08:24 - Feat.: - Title: Orange zveruje svoje mediálne plánovanie a stratégiu agentúre EssenceMediacom 03 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 04 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 05 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:46