26 690 000 eurTASR
StoryEditor

Telekom reaguje na mimoriadnu situáciu. Ponúka bezplatné volania na infolinky

19.03.2020, 10:29
Autor:
pzpz
Nekonečné dáta aj v apríli či extra kredit.

Slovak Telekom pripravil v súvislosti so súčasnou mimoriadnou situáciou na Slovensku viaceré opatrenia a benefity pre zákazníkov.

Operátor nasadí akciu na mobilné dáta aj v apríli. Všetci zákazníci s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy i Bez záväzkov si budú môcť opäť aktivovať balík Nekonečné dáta aj v apríli a využívať dáta naplno v čase, keď ich najviac potrebujú pre prácu či spojenie z domu. Nevídaný balík dát umožní študovať, sledovať videá, počúvať hudbu alebo viesť konferencie a pracovať v domácom prostredí.

Telekom prináša benefit aj pre zákazníkom s predplatenými kartami Easy a Juro. Od 20. marca do 31. marca 2020 dostanú zákazníci pri prvom dobití 50% extra kreditu. Tento benefit je určený najmä seniorom či všetkým, ktorí chcú ostať napriek súčasným obmedzeniam v neustálom kontakte s blízkymi.

Bezplatné volania na linky RÚVZ

Nakoľko bezplatná linka o informáciách ku koronavíruse bývala často preťažená, desiatky úradov si vyhradili ďalšie telefónne čísla, na ktoré môžu občania volať. Telekom nebude spoplatňovať volania na viac ako 50 takých čísel (v mobilnej i pevnej sieti), ktoré sú uvedené v tomto zozname

Bezplatné volania platia do odvolania pre zákazníkov programov pevnej linky, všetkých paušálov i predplatených kariet Easy a Juro.

Online tlmočník funguje nonstop

Vzhľadom na mimoriadnu situáciu Telekom vyšiel v ústrety aj spoluobčanom so sluchovým postihnutým. Online tlmočenie pre Nepočujúcich bude počas najbližších dní poskytované 7 dní v týždni a 24 hodín denne. Ak potrebujú Nepočujúci informácie, zavolať pomoc alebo komunikovať s lekármi, môžu sa obrátiť na špecialistov cez aplikáciu Skype a vyhľadať kontakt „onlinetlmocnik“.

„Centrom nášho snaženia sú technológie, tie sú naším srdcom, našou DNA a tie pomôžu ostať našim ľudom v spojení, pracovať, ďalej študovať alebo sa zabávať. Preto prinášame zákazníkom množstvo benefitov, aby sme im pomohli v nasledujúcich týždňoch. Chceme, aby zostali doma, ostali v spojení a boli solidárni,“ uviedol Dušan Švalek, riaditeľ Slovak Telekomu pre Slovensko.

Výhody pre firemných zamestnancov

Microsoft Teams na 6 mesiacov

V súvislosti s aktuálnou situáciou ponúka Telekom v spolupráci so spoločnosťou Microsoft firmám možnosť využiť biznis aplikáciu na tímovú spoluprácu Microsoft Teams Cloud Solution na 6 mesiacov úplne zadarmo. Toto softvérové riešenie umožňuje firmám a zamestnancom bezproblémovú a bezpečnú prácu z pohodlia domova cez internet.

Aplikácia Microsoft Teams ponúka firemným tímom efektívne spolupracovať na pracovných úlohách a tiež organizovať skupinové porady, zdieľať dokumenty a prezentácie jednoducho cez internet. Okrem toho budú môcť firmy využiť aj online kancelársky balík Office Online vrátane obľúbených kancelárskych nástrojov Word, Excel a Powerpoint a získajú navyše 2GB cloudového úložiska na bezpečné zdieľanie dokumentov medzi sebou. Na využitie ponuky môžu firmy kontaktovať priamo obchodného zástupcu Telekom pre biznis zákazníkov.  

O výhodách, ktoré si operátori Telekom aj Orange pripravili pre svojich zákazníkov v oblasti televízie sa dozviete v tomto článku: 

01 - Modified: 2020-03-20 11:38:06 - Feat.: 0 - Title: K operátorom sa pridáva O2. Ponúka HBO GO zadarmo 02 - Modified: 2020-03-20 09:06:21 - Feat.: 0 - Title: Orange ponúka zákazníkom zdarma tri výhody
01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 19:35