StoryEditor

Zvolenský má nový produkt. "OchutnaLILY" ste ho už?

23.04.2020, 16:10
Autor:
TSTS
Kampaň pripravila agentúra Róberta Slováka a jeho priateľov.

Nový produkt Lily - sladký dezert z kyslej smotany, odštartovala značka Zvolenský kampaňou od Róberta Slováka a jeho priateľov.

V sérii troch online videí mladú ženu, ktorú stvárnila herečka Kristína Kanátová známa z filmov Čiara či Malá ríša, vždy niečo vyruší pri tom ako si vychutnáva dezert Lily. Raz je to lopta letiaca tesne pred jej tvárou, potom nečakaný telefonát či radosť partnera z gólu. Takto nečakane vyrušená hlavná hrdinka sa milo zakokce pri reakciách: “ZavolaLILY by ste mi neskôr, prosím?” reaguje na telefonát, “VyhraLILY sme?” sa pýta natešeného partnera a nezbedné deti žiada: “UprataLILY by ste to, prosím?”. Videá vznikali na začiatku pandémie za prísnych hygienických opatrení.

Štáb pozostával z minimálneho množstva ľudí, nakrúcalo sa na jednej lokácii, s rúškami, respirátormi a množstvom dezinfekčných prostriedkov. Catering prebiehal na voľnom priestranstve v parku s dostatočnými rozostupmi.

Kampaň prebieha aj v outdoorových médiách. Hlavným hrdinom vizuálu je samotný produkt, ktorého názov tvorí súčasť headlinu “Dezert, ktorý ste si zamilovaLILY”.

Róbert Slovák a jeho priatelia

​Dezerty Lily s príchuťami jahoda, čierna ríbezľa či čokoláda-oriešok patria medzi produkty označené ako Férová značka. Tú vytvorila Zvolenská mliekáreň zaväzujúc sa tak k férovému prístupu nielen ku konzumentom, ale aj ku zamestnancom, otvorenej a pravdivej komunikácii, prísnym kritériám pri výbere dodávateľov a k čo najekologickejšiemu prístupu pri výrobe produktov. Šesť bodov Manifestu Férovej značky nájdete na www.ferovaznačka.sk.

Vizitka kampane:

Klient: Zvolenská mliekáreň
Produkt: Lily - dezert z kyslej smotany
Agentúra: Róbert Slovák a jeho priatelia
Creative Director: Róbert Slovák
Art Director: Martin Szabó
Copywriter: Silvia Gašparcová
Produkcia: Shadex Media
Producent: Ladislav Bóna
Réžia/Strih: Juro Zmatek
Animácie: Roman Kovár
Kamera: Milan Túbl
Zvuk: Tomáš Balák

Produkcia: Shadex media

 

01 - Modified: 2019-11-13 08:40:19 - Feat.: 0 - Title: Zvolenský predstavuje Férovú značku kampaňou “Zbaviť sa e-čiek nestačí”
01 - Modified: 2021-03-16 12:35:36 - Feat.: - Title: Zvolenský predstavil dva nové produkty pre deti 02 - Modified: 2020-12-23 16:29:11 - Feat.: - Title: Zvolenská mliekareň hľadá cukrárske antitalenty. Súťaž je súčasťou kampane pre sladký dezert Lily
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 17:11